[]

Döküm tava nasil temizlenir

Arkadaslar korkmaz marka emayeli bir dokum tavam var. Uzerine yanan etlerden kaynakli siyah bir kurum gibi tabaka birikti. Ne kadar ugrastiysam da bezle citileyerek cikaramiyorum. Sizce tava kullanilamaz mi?




 
Icine su koy ocaga koy altini yak su kaynasin icine bulasik detrjani at bi de havlu kagit at icine spatulayla hafiften kaziyarak cikar sular fokurdarken. Sonra suyu dok normal bulasik sungerine basla o zaman gidiyor ustundeki o etler.


  • condom kurşunu  (25.09.15 17:03:11) 
Döküm tavaların bakımı şu şekilde. Bi kere kesinlikle bulaşık deterjanı kullanmaman gerekiyor. Birşey kızarttıktan hemen sonra sıcak suyu dök içine beklesin. İçindeki artıkları bulaşık fırçası ile sökebilirsin. Sonra dok suyu lavaboya. Daha sonra tavayı yeniden ısıtacaksın. Islak kalmamalı. Soğuduktan sonra da azcık yağlayacaksın ve bir poşete koyup kaldırabilirsin. Benim içim rahat etmez illa deterjan kullanacağım diyorsan sıvı el sabunlarından çok az ama harbiden çok az kullanabilirsin ama bulaşık deterjanı kullanma.


  • draconas  (25.09.15 18:50:25) 
Döküm tavaların bir kısmı ameye kaplı.Emaye kaplı olanlar sanırım bulaşık deterjanıyla yıkanabiliyor.Bu konuda bilgisi olan var mı?


  • turkuaz  (25.09.15 21:41:57) 
Emaye kapli olanlar deterjanla yikanabiliyor evet. Ama benim derdim uzerindeki siyah tabakayi cikarmak


  • sabor  (26.09.15 16:35:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.