[]

Killa Hakan Kim?

Evet Berlinli rapçi ama bu adam galiba çok karanlık bir tip. Geçen gün twitter'da elinde silahla birini beklerken çektiği fotoğraf vardı. Bu adama Alman polisi hiç bir şey yapamıyor mu? Gerçekten de mafya mı yoksa mafyacılık mı oynuyor?

Adamı acayip merak ettim ve belgeseli falan varsa izlemek isterim. ya da ben yapacam :)

Bilen varsa anlatsın bu adamı kimdir necidir?

 
gerçekten mafya, mafya değil aslında çete lideri kendisi. almanyaya göç sırasında giden ailelerden birinin çocuğu. gittiklerinde karşılaştıkları ırkçılık dazlakların kışkırtmalarından bıkan gençler bi çete kurmuşlar kendilerini savunmuşlar. şuan aktif değil tabi ama zamanında yaptığı işler sayesinde Almanya'da eli heryere uzanan birisi.
Belgeseli var herşeyi kendi anlatıyor
www.youtube.com
  • masa penisi  (25.09.15 16:26:59 ~ 16:27:40) 
bahsettiğin fotoğraf şu twitter şakası mı? çocuğun biri "yiyosa yarın sabah 10'da gel" diyor, killa da ciddi ciddi gidiyor afjhsajfk


  • der meister  (25.09.15 16:28:45) 
@der meister aynen o :) adam gerçekten sıkacaktı heralde ki eldiven bile giymiş :)) ondan çok merak ettim nasıl bu kadar rahat oluyor.


  • elektr10  (25.09.15 16:33:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.