[]

zenciler ve saat arasındaki bağlantı...

nedir? bu sene avrupa'ya gittiğimde yine saat satan zenciler gördüm ikisi arasında nasıl bi ilişki var bilen var mı?




 
Ben daha cok semsiye satanlari gordum Avrupa'da. Isin ilginc tarafi yagmur beklenmedik bir anda birden basliyor, zenci arkadaslar da es zamanli birdenbire birkac duzine semsiyeyle meydanda beliriveriyorlar.


  • stavro  (24.09.15 19:56:24 ~ 19:57:31) 
Belki Turklerin yurt disinda kebap doner satmasi gibi zamanla geleneksellesmis bir durumdur. Ilk giden Nijeryalilar saat satmis biraz daha getirisi olmus ve durum boyle ilerlemistir.


  • Traveller  (24.09.15 20:03:22) 
"bilezik gibi geciririm" altmetni oldugunu dusunuyorum kapali kol saatiyle imgesel eslesmesinden.

saka bir yana, saatler ote yana. cakma saat isi bir yerde illegal (bir sebepten "suruklenme"yle baslanabilir) oldugundan, "beyaz adam" kokeni itibariyle halihazirda bahsettigin (saatci yogunlugu olan) cografyalara is hayati dahil her alanda kok saldigindan (bi nevi babadan ogulculuk) adamlara para kirip, mutsuzluklarini katmerlemeyecek nadir is opsiyonu kalabiliyor egitimleriyle orantili. (sosyolojik olarak gordukleri baski ve dislanmisligin getirisi olarak is hayatlarinda ihtiyaclar piramidiyle orantili ozgurluk-basina buyrukluk ariyor olabilirler) hayatinda hiyerarsiden uzak aldim-verdim islerine yoneliyor olabilirler. saat bunun en masumlarindan oldugundan goze batmiyor ve tatmin edici derecede talep gorup saglayicisini da devamli kiliyor. diger islerin aksine risk unsurunun azligiyla da baslayan cikmiyor bir sekilde. uyarlamam bu kadar.
  • ateistanbul  (24.09.15 21:03:57) 
bu muammayı çözen bütün midye dolmacılar mardinlidir muammasını da çözdü.


  • microfiction  (24.09.15 21:29:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.