[]

Denizli

Merhabalar, 3 günlük bir Pamukkale turuna geldim ve yarım pansiyon bir otelde kalıyorum. Yakınlarda market yok ve mini bardan bir şişe aldım ancak buradan devam edersem böbreği bırakmam gerekir, musluk suyu e ölçüde sağlıklıdır acaba bilen var mi ?




 
Mini bardaki de damla zaten. Herhangi bir su damladan daha sağlıklı olabilir kanısındayım :) çok teşekkürler :)


  • nanakomatsu  (23.09.15 22:34:25) 
deski'nin şebeke suyu parametrelerine ulaşmaya çalıştım fakat başaramadım. 3 günlük tüketimden bir şey olmaz. muhtemelen içtikçe daha çok susarsın. enfeksiyon kapman da ekstrem bir durum olur.

içme suyuyla ilgili götten sallanan üstteki gibi zırvalara itibar etmemeni öneririm. bilinen ve güvenilir damacana suları şu an en az kötü olan seçenek.

çevre mühendisisporluyum.
  • zgrydn  (23.09.15 22:46:30) 
pamukkale bir çok tekel bayi ve bakkal kaynıyor hemde her yeri bunlardan alabilirsin, çantana istediğini koyup otelde tüketebilirsin


  • Big bada bum bum  (24.09.15 02:39:14) 
Pamukkale 'de bakkal vardır mutlaka otelin konumuna göre en fazla 1-2 km yürürsünüz. Mini bara da içtiğiniz suyu çaktırmadan geri koyarsınız. Damla her yerde bulunur.


  • creepy  (24.09.15 13:57:06) 
Sürekli tur otobüsüyle gezdiğimiz için market gibi bir yer bulmayacağımdan korkmuştum ama tamam markette durduk ve dediğiniz gibi yaptım, cevaplar için çok teşekkürler :)


  • nanakomatsu  (25.09.15 16:45:09) 
@asilov'un verdiği yanlış bilgiyi düzelteyim.

mevcut sistemimizde arıtılmış atıksu hiçbir zaman şebekeye verilmez. sulama suyu olarak değerlendirilebilir, endüstride kullanılabilir ya da denize vs. deşarj edilir. göl, nehir ya da yeraltı kaynak suyunun arıtıldıktan sonra şebekeye verildiği ise doğrudur.

ayrıca kaynatma yöntemiyle kendinizi garantiye alacağınızı düşünmeyin bence.
  • zgrydn  (25.09.15 17:10:45 ~ 17:13:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.