[]

Şiddeti canlı yayında örtbas etmek

Ayy çok sinir oldum. Seda Sayan'ın programında koca adaylarından birinin eski sevgilisi adamın kendisini dövdüğünü söyledi, adam inkar etmedi, hatta nerdeyse kabul etti ve sunucular hemen geçiştirdi, inanmam yapmamıştır bu konuyu kapatalım dediler. O adama şu an eş bulmaya çalışıyorlar. Bunu nasıl yapabilirler, şikayet edebileceğim bi merci var mı?




 
Yani tamam kadın bireysel olarak yapması gerekeni yapar ya da yapmaz onu bağlar ama kamuoyuna karşı şiddet vakasını böyle ele almaları ve o adama hala yardım etmeleri konusunda benim yapabileceğim bi şey var mı?


  • mezzosprite  (23.09.15 16:05:19) 
daha once de katile aynını yapmıslardı. rtuk e bas sikayetı. bimer e de bas.


  • bryan fury  (23.09.15 16:08:50) 
Rtük'e şikayet edebilirsin ama bi şey çıkmaz, çünkü kurul da farkında her şeyin:/

www.rtuk.org.tr
  • innatedesire  (23.09.15 16:11:03) 
Sigara icmiyorlarsa ve evlilik sonunda 3 cocuk ihtimali oldugundan RTUK karismaz cunku emir buyuk yerden. Bir de "kadinin fitratinda" bu var diyecekler.


  • Traveller  (23.09.15 16:13:27) 
siz bu işsizleri izlemeye devam ettikçe onlar daha çok manyak çıkarır TVye


  • KidLazer  (23.09.15 16:17:51) 
Bence siz de izleyin, hatta şu an izleyin, canlı yayına falan bağlanıp etkili bi şeyler söylemeyi deneyin ya da bi şekilde tepkinizi göstermeyi. Böyle bi durumda elitizmi bi kenara bıraksak bi şeyleri değiştirme ihtimalimiz oluşmaz mı azıcık?


  • mezzosprite  (23.09.15 16:30:36) 
bende izledim
reyting uğruna yayında bile dövdürürler

  • EXXE01  (23.09.15 17:10:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.