[]

Kindle 4 alayım mı?

Evet çok sorulmuş hepsini de okudum ama yine de emin olamıyorum. Zira alırsam anladığım kadarıyla en basit ve ucuz olan 4ü alıcam. Burada herkes pw2yi touchı vs önermiş. Ama sözlükte de 4 hakkında kötü bir yorum okumadım. Amaç kitap okumaksa 4 yeterli demişler. Öyle mi?

Bir de yurtdışında (fransada) ucuzsa yurtdışından getirteyim. Ne kadar oralarda bileniniz var mı? Veya 2. eli alınır mı? Sahibindene baktım da piyasasını bilmediğim için ilanları nasıl eleyeceğimi bilemedim. Hazır soru açmışken aranızda satan varsa yeşillendirebilir de.

Teşekkürler.

 
amazon.fr
kindle zaten amazonun. gercek fiyatini gorebilirsin orada

bi de alasin mi almayasin mi sen bileceksin. kitap okuyan bir insansan al. kindle dan zaraar gelmez. e-reader piyasasinin lideri.
  • artificial zapata  (23.09.15 14:03:13 ~ 14:10:07) 
Amaç kitap okumaksa tüm ürünler aynı ya. Ekstra özelliklerinin hiçbiri kullanılmıyor.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (23.09.15 14:25:27) 
paperwhite okuma kolayligi acisindan cok iyi, parlak günes altinda ya da gece karanlikta bir kagit üzerinden okumaktan pek de farki yok. Touch olayinin en büyük rahatligi önemli yerlerin altini cizmek, bilinmeyen kelimeleri secip sözlüklerden, yada wikipediadan bakmak kolay. Yoksa sadece sayfa degistirmek icin touch cok önemli degil.


  • emrahday  (23.09.15 14:59:31) 
@zuritamarduk dokunmatik ekranı ben ekstra özellik gibi düşünmemiştim. ekstra özellikten kastım 3g, oyun oynanması gibi şeyler.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (23.09.15 15:32:15) 
normal kindle'dan paperwhite'a yeni geçtim. ikisinde de güzel okunuyor, sayfa atlamak için birinde tuşa basıyorsun, diğerinde ekrana tıklıyorsun. arka aydınlatmayı ise çok nadiren kullanıyorum. eğer bütçe kısıtlı ise normal kindle da gayet iş görür bence.


  • gezgin rocker  (23.09.15 15:54:48) 
@emrahday pw2'de de var o dediğin tüm özellikler. üstüne uzun basınca sözlükten yada wikipedia'dan maddesini getiriyor.

bildiğim kadarıyla kindle 4'te arkadan ışık yok harici ışık yada ışıklı kılıf lazım. az daha kıy paraya pw2 yada o kadar kıymışken 20 dolar daha wer pw3 al.

bir de mümkünse yurtdışından al. ben haziran ayında aldım pw2'yi. temmuz ayında düşürdüm kırdım. amazon chate yazdım kırdım ben bunu, tamirini nasıl yapabilirim diye. adamlar ücretsiz değiştirdi. gerçi tr'ye yollamadılar ama bir arkadaş vasıtasıyla hallettim. Tr'den alıp hiç aracı elemanlarla muhatap olmaya gerek yok.

bir de cidden pw2 yada 3. Müthiş bir alet. aldığımdan beri basılı kitap okuyamaz oldum.
  • ayiadam  (23.09.15 15:56:51) 
  • seytan ayrintida gizlidir  (28.09.15 19:47:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.