[]

fifa16 her ülkede aynı mı?

ps4 için. yani aynı mı derken menülerdeki yazılar falan yerel dil mi oluyor yoksa hep ingilizce mi? abd'den getirtecektim ama olmazsa avrupa'dan gelenlere aldırayım diyorum. bi de nereden alabilirler avrupa'da bestbuy gibi nereler var? ülke değişiyorlar hergün o yüzden ülkeye göre soramıyorum tam olarak. fiyatlar nası bi de avrupa'da? 60€ mu?




 
farklı. farklıdan kastım avrupa kıtasından alınan oyunlarda genelde her dil olurken asya kıtasında sadece çince (veya hangi asya ülkesi ise) + ingilizce oluyor. amerika versiyonunu bilemeyeceğim ancak yurtdışından getirmekle uğraşmayın. spot olarak 200 liraya bence bulabilirsiniz. olmadı en kötü rus store'dan almaya çalışın. 180 lira gibi bir rakama gelecektir. kutulu alırken çok fazla para verdiğinizi düşünüyor olabilirsiniz ancak işiniz bittiğinde sene sonu satabilirsiniz. mesela 250 lira verdiniz diyelim bu eylülde. 11 ay oynadınız. gelecek eylül başı bu oyunu 100 liraya satarsınız. geldi mi oyun size 150 lira ve 11 ay oynadığınız da cabası.

asıl benim size sorum var psn plus'ı hangi ülkeden aldınız?
  • herospower  (23.09.15 01:20:59) 
psn plus'ı abd'deyken aldım ama abd psn'den mi aldım emin değilim. değişebilen bi şey galiba. belki ben de farkında olmadan başka bi ülkenin store'undan almışımdır. kontrol edebiliyor muyuz?


  • xenophobe  (23.09.15 01:22:44) 
abd psn plus'ı aldıysanız oyunu da amerika dan almanız lazım. amerika psn plus özelliklerini avrupa kıtası oyununda kullanamıyorsunuz diye biliyorum. mesela gittiniz ultimate versiyonunu aldınız site hediye oyuncu kartlarını vermezler. (yani sanırım) çok büyük küfürler ediyorum yemin ediyorum daha ilk haftadan baydım bu psn plus, ana hesap vs. saçmalıklarından. satıp xbox alıcam yemin ediyorum.


  • herospower  (23.09.15 01:26:40 ~ 01:27:26) 
oeh çok saçmaymış gerçekten ya. abd'den gelecek birini bulmam lazım demek ki. duyuru açtım ama bakalım.


  • xenophobe  (23.09.15 01:32:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.