[]

Ekşi sözlük'teki mesaj kutusu (gelen ve arşiv) limitleri nedir?

malum mesaj'a tıklayınca "gelen kutusu" ve "arşiv" diye 2 sekme var. bunların limitleri ile ilgili kesin bilgilere ihtiyacım var.

1) gelen kutusu'nda kaç başlık limiti vardır? (başlık diyorum çünkü x biriyle 10 kez, y biriyle 5 kez mesajlaşılmış olabilir ama bunlar kutunun içinde tek bölüm olarak görünmektedir)

2) şu kadar limit var dediniz diyelim. o limiti hiç aşmadığımızı farzedelim. peki son geçerlilik tarihi var mıdır? yani "mesaj başlıkları şu kadar günden sonra silinir" gibi bir durum var mıdır?

3) bir mesajı alıp arşive yolladık diyelim. 1. soru bunun için de soruluyor. arşivin mesaj limiti nedir?

4) 2. soru bunun için de soruluyor. arşivdeki mesajların tarihsel bir son kullanma tarihi var mı?

5) bir mesajı arşive attıktan sonra, yine yeni mesaj alırsa tekrar otomatikman gelen kutusuna mı taşınıyor?

şimdiden çok teşekkür ederim yardımcı ruhunuz için.

 
limitleri unuttum. arşiv'deki mesaj silinmiyor hiç. arşive attıktan sonra aynı kişiden mesaj alırsan, arşiv'deki kısım kalıyor, mesaj'da yeni bi başlık oluşuyor. yani bi mesajı arşiv'e alınca o zamana kadarki mesajlarını koruyorsun.


  • xenophobe  (23.09.15 01:11:01) 
Ona benim de kafam takıldı diğersözlüklerde baya fazla bu limit ama burda 1500 mesajı geçince kasma yapıyor 2500 civarı açılmıyor mesaj kutusu. Bilen eden de yok kaç kez duyru açtım kimse iliglenmediarşiv kaç safya limitli bilmiyorum şuan 3 sayfa yani 30dan az mesaj var ama gelen kutusu limiti aşırı az ayıptır be yazılımcılar şuna bi el atsın. Gerçi duyuruda da mobilin çok eksiği var nasılsa müşteri çok diye yazılımı geliştirmiyonuz mu gerçekten yazılım okumamış kişilerin siteleri bile daha donanımlı.


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (05.08.16 11:02:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.