[]

niye yardim ediyorum lan ben?

Icimdeki insan sevgisi kahrolsun mal gibi herkese yardim etmeye calisiyorum. Valla bak, colugumdan cocugumdan vakit artirip arayip tarayip buluyorum, yardim edilecek kisiye gonderiyorum, aldigim cevap "biz simdi film izliyoruz cnms kips kips"

Boyle yapacagini da biliyodum da iste mallik bende, illa yardim edicem

Son raddeye gelene kadar da boyle devam ediyorum sonra sak diye kesiyorum tum iliskiyi ki bu hic saglikli degil :/

Siz napiyosunuz boyle durumda?

 
@bryan ya mallik bende iste ikiyle yetinsem keske :) illa bi 3-4 yapicam


  • la noix  (22.09.15 21:21:18) 
ınsanların hayatına o kadar mudahıl olmak ıyı degıl.


  • bryan fury  (22.09.15 21:24:59) 
saflık ve enayilik arasındaki çizgiyi tekrar gözden geçirmelisin. iyi niyetlilik anlamında saf kelimesini kullandım. yanlış olmasın.


  • bıdıbıdı  (22.09.15 21:25:58) 
Ya cevap vermese bn ztn mesgul oldugunu dusunurum de film izliyoruz demek siktiri cekmek gibi geldi


  • la noix  (22.09.15 21:32:34) 
o kızdan hayır gelmez kovalama bosuna ya.


  • bryan fury  (22.09.15 21:34:32) 
ben de yapıyordum hala da yapıyorum aslına bakarsan. önceleri benim radde aralığı da epey açıktı yaşaya yaşaya kapatmayı öğrendim. şimdi bir, en fazla iki şans veriyorum üçüncüde kendimi çekiyorum.
yakın akrabalarım (aile kardeşler) için daha yeni yeni yapmaya başladım. onlar için açılık sonsuza uzanıyordu kapamak zaman alıyor.

  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (22.09.15 21:34:41 ~ 23:56:52) 
ben de iyiydim de boyle ruh hastasi insanlari gordukce, sallamiyorum artik. icinden bir kere geceni yap veya yaz. baktin sallamiyor mu? hic ugrasma. ugrastigin vakite yazik.


  • evimin paspasi  (22.09.15 21:41:16) 
Direk hayatimdan cikariyorum artik beni uzenleri.ufak bir adim daha atip tam emin olunca cekiyorum arkadaslik fişini.uzulmeden.


  • safsafinaz  (22.09.15 22:56:58) 
kendini yorma bacim enerjini bebene sakla artik :D
ben baktim fiklenmiyorum yavas yavas uzuyorum.

  • chaotic good  (22.09.15 23:08:58) 
"insan sevgisi" kavramın farklı çalışıyor demek ki genelden. zira kuzenimin bebeği karnında öldüğünde, buraya sorduğum "kurtarılma ihtimali yok muydu" sorusuna tüm acımasızlığınla ve sanki bunu sormuşum gibi "nasıl ki ölü insan diriltilemiyor, ölü bebek de diriltilemez" deyişin dün gibi aklımda. birkaç kişiye daha sağlık konusunda böyle üstten bakan cevaplarına denk geldim, birkaç kişinin daha bu tavrına tepki gösterişini gördüm. belki de sandığın kadar "insan sevgisi" taşımıyorsundur, ha?


  • devilred  (22.09.15 23:24:43) 
ouv derinden geldi, aparkat gıbıydı.


  • bryan fury  (22.09.15 23:31:07) 
@devilred aylarca bu ani beklemis :)


  • la noix  (23.09.15 04:23:47) 
@delivered hardcode


  • anil  (23.09.15 04:35:05) 
Keske duyurunu silmemis olsaydin da ne sormussun ne cevap vermisim gorulseydi :) cunku ben gayet net hatirliyorum ne sordugunu (kuzeninin olen bebeginin ne zaman oldugu belli degil, buyuk ihtimal 24 saatten fazla olmus, ve sen oldukten sonraki donemde bir sey gapilamaz miydi doktor baksaydi hemen mudahale edip sezaryanla olsaydi diye sormustun. O noktada da bebek hali hazirda oldugu icin evet olu bebek diriltilemiyor, doktor mudahale etseydi de olu olacakti evet yone soylerim bunu) Hatta benden sonra cevap veren ve direkt dalga gecene degil bana taktigini da hatirliyorum.

Kaldi ki ben sevgi kelebegi modunda herkese canim cicim yardim ediyorum da demedim, colugumdan cocugumdan vakit artirip arayip tarayip dedim, bu kismi da senin anlamaman normal

Ooo yine ustten cevap verdim galiba kahrolsun insan sevgisi

edit: (bkz: taste of his own medicine) bu da ayrı bi kendini bilmemezlik durumu :) ya da kişi kendinden bilirmiş
  • la noix  (23.09.15 04:36:29 ~ 09:00:47) 
algılama eksikliği çektiğini düşünüyorum, çünkü "bebek ölmeden önce bir şey yapılamaz mıydı" diye sorduğumu çok net hatırlıyorum. yakını hasta diye canı yanan insanların canını daha fazla yaktığına da şahit olmuşluğum var. her neyse, "insan sevgisi"nden bahsettiğini görünce tutamadım kendimi.


  • devilred  (23.09.15 04:57:00) 
böyle bir durumda vicdanını dinlememek en iyisi dostum. vicdanını dinleme.. zor durumda olana daha zor durumdayım de.. zira herkese yardım ede ede yardım edilecek duruma düşüyor insanoğlu. herkesin kıymetini bilmesine biliyoruz ama kendi kıymetimizi bildiğimizden yana şüphem var.


  • jesues  (23.09.15 08:31:35) 
devilred'i takma, internetin gördüğü en evil karakter. insan bir şeyler yazarken iki dk düşünür. neyse.

iyilik yapma bağımlılığım vardı benim de, çok fazla zarar gördüm. çok kandırıldım. artık kötü insan olmadım ama iyilik yapmayı da bıraktım. serengeti'de antilop kovalayan aslanlara müdahale etmeyen bilimadamı gibi düşünüyorum. savaşta millet birbirini öldürürken sadece fotoğraf çeken muhabir gibi hissediyorum.

(bkz: some men just want to watch the world burn)
  • [silinmiş]  (23.09.15 08:56:02) 
devilred + 1000

bir arkadaşım baş dönmesinden günlerdir ayakta duramazken,
şaşkınlıktan bir fikir alırım diye buraya girmişken
alay eden hatta özele gelip hakaret eden bir kişinin,
insan sevgisinden bahsetmesi oldukça komik ve yersiz olmuş.
sen sevme .. .. diyorum.
  • titiraprap  (18.10.15 10:48:10 ~ 10:51:34) 
noldı titi? savcılık lafını duyunca hakaret etmemek için nokta noktalara başlamışsın :)
o kadar mı korktun canım yaa

ettiğin hakaretlerin hepsinin ekran görüntüsü var. hani silindi falan diye kendini güvende hissetme diye hatırlatayım dedim
  • la noix  (18.10.15 13:35:53 ~ 13:36:34) 
adminler cevabı silmesinler diye .. koydum.
senden korkan senden beter olsun diyorum
gerekli ekran görüntüleri bende de var merak etme :)

yalnız bir bebeğin ölümünü nasıl dalga konusu yapabildin
ben onu anlamadım cidden.
  • titiraprap  (18.10.15 13:45:26 ~ 13:51:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.