[]

Almanya vizesi ve alakasızca almanya'dan ps3 almak

öğrenciyim, kurban bayramı tatilinde almanya'ya gitmek istiyorum. schengen vizesi almak için parlak bir fikri olan var mı? mesela interrail bileti alanlara daha kolay vize veriliyormuş gibi pek inanmadığım bir şey duydum. başka ülkeden bir arkadaşımdan davetiye almak daha mı kolay olur? veya almanyadan birinden bir davetiye bulsam vs. biri yol gösterirse sevinirim.

bir de almanya'dan ps3 alınca burada garantisi olur mu?


 
interraille hic alakasi yok dedigin gibi, vize isleri artik almanya gibi kati ulkelerde cok zor, davetiyeyle fln olcak gibi degil, yapabilecegin sey trden ya italyaya ya fransaya ordan almanyaya gecis yapmak..bu soyledigim iki ulkede vize alabilme ihtimalin daha yuksek.
ps3 u sifir ve sony garantisiyle alirsan gecerli olur trde evt ama sony nin garanti olaylarinda ki tutumu malum.

  • cosmicgadin  (03.10.09 01:41:44) 
2. kisim icin geliyor: hayir olmaz


  • crucio  (03.10.09 01:44:25) 
garanti için satıcıya sorun, genelde 1 sene garantisi oluyor uluslararası. ben bir çok üründe (laptop cep telefonu vs.) türkiye de garantiye verdim avusturyadan alıp. yani olabülür garantisi.


  • alchemistt  (03.10.09 01:57:46) 
aldigin aleti (eger aldigin yer kaydetmediyse) sony nin sitesinde kaydetmenle (registry) birlikte ps3 ün 1 yil garanti kazanmis olur. satis tarihinden itibaren,garantinin gecerli olmama sebepleri verdigim sony nin sitesinin linkinde var, orda ulkelerle alakali hic bi sorun olmadigini "LIMITED HARDWARE WARRANTY AND LIABILITY FOR THE PLAYSTATION®3 COMPUTER ENTERTAINMENT SYSTEM" basligi altinda gorebilirsin. (git: )www.us.playstation.com


  • cosmicgadin  (03.10.09 02:06:05 ~ 02:08:43) 
uçakla ineceğiniz ülkeden vize alın,zaten davetiye alırsanız büyük ihtimalle vizenizi verirler.hatta mümkün mertebe uçakla ineceğin ülkeyi de terketmeyin.
örnek:Ağustos ayında bindiğim Basel-Düsseldorf DB(DeutscheBahn) tren bileti ücreti: 95 euro

sizin akrabanızın veya yalnız gitmiyorsanız sizinle gelecek kişinin akrabasının yolladığı bir davetiye yeterli olacaktır.davetiyeyi tanımadığınız birinden almaya kalkışmayın, zaten tanımadığınız kişilerde aranızda bir bağ yokken durduk yere hatır gönül işi diye size davetiye yollamazlar.

uçak bileti ayarlamamışsınızdır tahminimce,yarın saat 20:00 dan itibaren aşağıdaki linki kontrol etmenizde sayısız faydalar vardır :)

www.sunexpress.com
  • fletch  (03.10.09 02:26:17 ~ 02:35:07) 
danke münich ahalisi.


  • uckac  (03.10.09 10:27:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.