[]

dayanamiyorum yardim edin !!

ofiste patronla ayni oda da çalişan bir arkadaşiniz olarak uykuyla başim dertte!! ekranin başinda resmen uyuyorum gözlerimi açamiyorum! allahim çildiracağim. bunun çaresi nedir a dostlar işi yetiştiremiyorum, moralim bozuluyor, konsantrasyonum bozuluyor ! yardim edin taktiğinizi falan söyleyin


edit: kahve işe yaramiyor. yüzümü yikiyorum o da çok kisa hatta kimi zaman hiç işe yaramiyor.

 
uyku düzenin bozuk mu? gece az mı uyuyosun?


  • animalman  (22.09.15 14:10:32) 
Kilo problemin var mı? Açlık tokluk şekerini ölçtürdün mü? Problemin uyku olmayabilir; metabolizma hızın, bazal metabolizma hızına düştüğü zaman uyuklarsın. Bence yeşilçay içmeyi dene.


  • Aman Sen de  (22.09.15 14:15:02) 
Uyku düzenim bozuk evet geceleri az uyuyorum. Kilo problemi olarak; kilom yerinde sayılır bi şikayetim yok kiloyla ilgili ama Şekerimi ölçtürmedim hiç. Yeşil çayı deneyeceğim.


  • Vuslat  (22.09.15 14:29:02) 
Gece 11 den önce yat.


  • yedinumara  (22.09.15 14:29:43) 
multivitamin al. solgar öneririm.


  • andy kaufman  (22.09.15 14:33:14) 
üşümeyi dene, titreyince kendine gelirsin.


  • ruhen hastayim ben  (22.09.15 14:35:30) 
şekerini mutlaka ölçtür. özellikle öğlen yemeğinden sonra mı uykun geliyor?
B12 vitamini al.

  • innerbliss  (22.09.15 14:45:00) 
capslock u kapatmayi dene uykun acilacaktir.


  • chaotic good  (22.09.15 14:46:52) 
ben de kalıcı bir çözüm bulamadım. ama sabit durma. bir de kolonya


  • akil kupuru  (22.09.15 14:49:42) 
melih başganım sen misin? beoniki al ve şekerini ölçtür. doktora başvur. şu anda tek başına yapacağın bir şey yok başganım. geçmiş olsun.


  • air  (22.09.15 14:54:14) 
şekerimi ölçtürmedim bayramdan sonra ilk işim o olacak. Şekerin ne çıkması lazım düşük yüksek normal ? Bir de bu vitaminlere hiç güvenemiyorum. Sonuç olarak kimyasal. Ama başka seçenek yok gibi gözüküyor.


  • Vuslat  (22.09.15 15:07:49) 
kimi günler sabahtan başlıyor, çoğu zamanlar öğle ve öğleden sonra..


  • Vuslat  (22.09.15 15:11:51) 
Tahlil sonuçlarında olması gereken rakam ve senin değer çıkar zaten. Kan tahlili ile B vitaminine de bakıyorlar. Ona göre ihtiyaç varsa kullanırsın vitamin.


  • Aman Sen de  (22.09.15 15:13:47) 
arkadaşlar çözüm önerisinde bulunmuşlar katılıyorum.

Şimdi hemen ne yapabilirsin?

Adrenalin salgılatmak işe yarayabilir. Tuvalete git, klozetin oturma aparatını kaldır ve otur. O anlık düşme hissi iyi aldenalin yükseltiyor. Tecrübeyle sabit. (biz kadınlar tuvaletin oturma şeysini açık bırakanlara bu nedenle şarlıyoruz işte)

Kısacık uyku da toparlanmana yardımcı olabilir. Bi kenara çekil azıcık kestir. Bu da tecrübeyle sabit. İki çocuk üst üste doğurunca uykusuzluk ayyuka çımıştı. o zamanlar hesap makineleri fasit dediğimiz aletlerdi. bir keresinde toplam alıyorum içim geçmiş, gözler açık ama, kendime bi geldim makinede hiç olmayacak ayyuk bir rakam var. toplamışım da toplamışım hiç hatırlamıyorum. atıyorum 100 tl çıkması gereken rakam 300 tl olmuş. sonra ceketimi alıp masamın altına geçtim ceketi başıma yastık edip kısacık bi kestirme yaptım. masam insan boyundan uzundu allahtan.
sonra bir kaç kez daha uyudum öyle.

veya kısacık on dakika filan neşeli bir ortam yaratabilirsin kendine. ben çocuk parkı vardı yakında oraya gider çocukları izlerdim. işte onların komik hallerii açık hava, toparlanır dönerdim.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (22.09.15 15:19:21) 
Troid degerlerinede baktir.


  • brnbrs  (22.09.15 17:11:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.