[]

FM'yi Hala 2D Oyayan Tek Ben miyim?

Selamlar.

Ya FM 2016'nın yeniliklerine baktım şimdi, yok kendi suratımızı çizecekmişiz de saha kenarında görünecekmiş falan. Bu ne lan? Hacı ben FM'yi hala 2D oynuyorum, asıl önemli olan oyuncu ilişkileri, transferler, oyuna müdahalelerin etkileri falan değil mi? Banane lan menajerin suratından? Tek ben mi kaldım oyunu hala 2D oynayan? Daha çok piyasa yapsın diye mi oyunun yeniliklerini bu alana yönlendiriyorlar bu adamlar? Yoksa nasıl olsa tekeliz diye yalandan 2-3 şey katıp tekrar piyasaya mı sürüyorlar?


 
2016 da 2015in üstüne pek birşey koymuyacaklar gibi gözüküyor zaten. Ayrıca 3d oynuyorum ben ama 3d çokta önemli değil benim içinde.


  • bigcaptain  (22.09.15 12:39:32) 
bende 2D'ciyim. diğerine bakmıyorum bile. hem 2d motoru daha oturmuş bir motor saçma olaylar olmuyor hem de 3 boyutlu izlemek istesem gider fifa falan oynarım sonuçta.


  • lprytk  (22.09.15 12:50:21) 
Koyayım üçüne, koyayım boyutuna. Yaşasın forma numaralı noktalar!


  • kadirgali huseyin olmayan adam  (22.09.15 13:00:51) 
ben de 2d'ciyimdir kardeş.yeni nesil için sanırım bu hamleler yapılıyor.


  • darksdantes  (22.09.15 13:01:18) 
ben commentary only oynuyorum. maclar daha hizli geciyor, genc oyuncular daha hizli gelisiyor


  • joelskellington  (22.09.15 13:14:50) 
yaşasın cm 01/02.

ekrandan akan yazıların yerini hiç biri tutmaz valla.

hala güncel kadrolarla 01 02 oynuyorum ben.
  • paranoyak kedi  (22.09.15 13:40:58) 
3d'nin geldiği ilk değil ama ikinci veya üçüncü oyunda, arkadaşların ısrarıyla denemiştim ben. 5 ya da 6 maç ancak dayanabildim. oyuna eklenmesinin dahi saçmalık olduğunu düşünüyorum. nostalji adamı değilim, "oyunu akan yazıyla oynayalım!!" demiyorum ama "yenilik" adı altında böyle aptallıklarla göz boyamalarına da karşıyım.

sorunun cevabını son cümlede kendin vermişsin, yaptıkları tam olarak bu. böyle aptal saptal sözümona yeniliklerle göz boyuyorlar. ben 15'i almayacağım demiştim mesela, ağustos'a kadar direndim ama sonra baktım yerini hiçbir şey tutamıyor, indirimdeyken gittim aldım. adamlar da biliyor bunu. fm'yi seven ske ske bunların oyununu er ya da geç alacak. o yüzden geliştirme gereği duymuyorlar, böyle abuk sabuk şeyler ekliyorlar yaptıkları çakallık hoş görülsün diye.

ben kazandığım parayı harcayabileyim, hem menajer hem yönetici olayım, 9. ligden takım alıp yardırayım isterdim. bu tip detaylar aslında FM'nin özünde yok ama bunlar olsa benim hoşuma giderdi mesela. 3D olayını komple aptalca buluyorum. hayır bir şeye benzese neyse, hatta çok iyi olur o zaman. ama komedi ya. ben şu fm'deki 3d motorunu yayınlamaya utanırım amk, adamlar geliştirdik diye bas bas bağırıyo bi de.
  • der meister  (22.09.15 13:55:15) 
Ben 3d oynayanı gormedim.


  • omer haybo  (24.09.15 11:33:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.