[]

kahve nasıl selülit yapar?

kahveyle selülit neden birlikte anılır?
yani şekersiz ve katkısız "sade nescafe"den bahsediyorum
niye selülit yapıyor diyorlar?


 
kafein adrenalin salınımını arttırarak kılcal damarlara zarar veriyor deniliyor. ama tam tersini iddia edenler de var. iyi araştırmak lazım. (bkz: google)

lakin şöyle de bir şey var: çay da kahve de dehidrasyona sebep oluyor. eğer selülitten korunmak için günde 2.5 litre su için deniliyorsa, mantıken bu açıdan zararlı olmaları lazım.

fekat işin sırrı basit: (bkz: spor)
  • blackdog  (02.10.09 23:09:21 ~ 23:09:39) 
kahve selülite iyi gelir diyenler de var, hatta naomi campbell gunde 4-5 fincan kahve içiyor ve sırf selülite iyi geldiği için bacaklarına kahve sürüyormuş.. ben yakından gördüm, selülit falan yoktu hatunda, kaymak gibiydi afedersin


  • de jure  (02.10.09 23:28:56) 
neskafe testesteron yani erkeklik hormonununun salgılanmasını olumsuz yönde etkilemekte dolayısıyla bu da yağlanmayı arttırmaktadır.

benim bildiğim yönlerden biri bu.

ben zaten neskafeyi sevmem babalar gibi türk kahvesi yaparım, bi de közlü ocağım olsaydı.

evlenirsem bana közde türk kahvesi yapan bi hatun olacak bu inş. amin.
  • Karluk  (02.10.09 23:39:08) 
kahvenin selulite iyi geldigini okumustum ben de. ama katkısız matkısız yalan, cunku nescafe yalan; nescafe cekirdek kahvenin ya 4. ya da 8. yan ürünü (farklı yerlerden okudugum icin oyle yazdım) , yani napacagız, mis gibisinden bir filtre kahve makinası alacagız, kahvenin ne oldugunu yeniden kesfedecegiz. "tschibo" da acılmıs turkiyede, e daha ne duruyorsun?


  • hubble  (03.10.09 12:35:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.