[]

Almanya da bebeği olan biri master yapabilir mi?

Kabul aldı diyelim prosedür nedir ne değildir? Konsolosluğa mi soralım nasıl yapalım? Teyzesi bakacak 1 yaşındaki bebegine.




 
şu konuları netleştirirseniz iyi olur:
kabul almak zor değil ama masterda burs sıkıntı, neyle geçinecek?
teyze bakacak derken teyzesi hali hazırda almanyada mı? kız (herhalde kadındır bu kişi ön kabulü yaptığımı fark ettim şu anda) veya erkek neyse teyzeyle birlikte mi gidecek yoksa teyzenin olduğu yerden mi kabul alacak, nasıl olacak?
master yapıp aynı anda çalışacak mı?
  • niye ama  (21.09.15 20:21:43) 
Teyze orada ama bakıcı da olabilir. Denk gelmez belki teyze kısmı. Hani ne kadar para garanti göstermek gerekir acaba? Burs yok.


  • yedinumara  (21.09.15 20:23:41) 
master doktora kısmını biliyorum bu işin -kendim yaptım ama bursluydum fakat bebek kısmını %100 bilmiyorum
bizim burslu ve bebekli kızlar vardı bizden farklı bir prosedürleri olmamıştı (bekar kadınım)
bana kalırsa nacizane fikrim şu ki bakıcı, teyze filan bunlar çetrefilli işler. çalışma izniydi ilgili kişinin bulunduğu şehirdi vs.
onun yerine kindergarten (bebekbakım evi) araması daha mantıklı bence.
atıyorum normalde kendisi için 600 euro göstermesi gerekiyorsa hesabında bunun üzerine kindergartenın ücreti aylık 400 euro ise (çok pis salladım ama) onu da üstüne göstermesi gibi bişey olabilir, belki.
bi de bebeğe de sigorta isterler
sanırsam bebek küçükse m2 hesabını değiştirmez, aklıma gelenler bunlar.
kabul aldığı yerin auslanderstudentssamt'ı yok mu? -öğrenci için olan yabancı dairesi oraya bi sorsanız ya? konsolosluk da tabi ki iyi bir yer sormak için fakat ulaşmak tam bir bela :/
  • niye ama  (21.09.15 20:48:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.