[]

uykudan uyanma ve kahvalti arasındaki o süreç

Napiyorsunuz o süreçte? Hemen kalkip kahvalti yapılmıyor. Öyle her sey de yapılmıyor. Nasil degerlendiriyorsunuz o arayi?




 
kahvaltıyı hazırlıyorum :D


  • pokerface  (21.09.15 11:08:20) 
internette filan takılıyorum açlığımı tam hissedene kadar.
mesela şu an ocaktakiler yandı annedersem :(


not: yanmış.
  • m e b  (21.09.15 11:12:41 ~ 11:15:46) 
hemen kalkıp kahvaltı yapıyorum. niye yapılmıyor ki?


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (21.09.15 11:12:58) 
kalkınca 2 saat falan yapmam kahvaltı
tv izliyorum, internette bakınıyorum 2 saat geçiyor zaten

  • sta  (21.09.15 11:14:22) 
şu an müslimi yerken gördüm soruyu (:

sabah 8 de kalkıyorum. en erken bu saatlerde 11de yapıyorum kahvaltımı.

genelde insanların öğle yemeği saatinde ben kahvaltımı yapmış oluyorum.

bu benim ortaokuldan beri yaptığım şey. ortaokul ve lisede sabah uyanamazdım zaaten okulda öğle yemeğine kadar yemezdim bir şey. sonra da üniversitede ve şimdi vaktim olsa bile sabah canım hiç bir şey yemek istemiyor.

sabah 8 de uyandıktan sonra kahvaltıya kadar eğer belediiye tapu vs gitmem gerekmiyorsa kahvaltıya kadar yaklaşık bir paket sigara içiyorum. ve o süreçte ofiste çalışıyorum.

sabahları çok dinç uyanıyorum herşeyi yapabilirim. 12 deki kahvaltıdan sonra 4 5 arası bir saat ofiste koltukta uyuyorum çünkü enerjim bitmiş oluyor. uyandıktan sonra çalışmaya devam.

benim için en verimli süreç uyanmak - kahvaltı arası
  • disardayim  (21.09.15 11:21:57) 
yatakta yatıp kızımı seviyorum :)


  • teritori  (21.09.15 11:29:17) 
valla ben de hemen acıkmayanlara şaşıyorum. akşam diyelim en geç 8'de yemek yedin. sabah 7'de kalktın. 11 saat bir şey yememişsin nasıl acıkmazsın şaşırıyorum.

gece 3'te bile yatsa sabah çay kaşığının şıngırtısına dayanamayıp kalkan aile üyelerine sahibim. :)
  • lazpalle  (21.09.15 12:58:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.