[]

amazondan kitap alma konusunda uzmanlar bi bakın

istediğim 2 tane kitap var ama çok pahalı. Bir tanesi 500 tl civarında agalar ben nerelere gideyim ne yapayım?


amazondan hiç alışveriş yapmadım, paypal hesabım yok, kitaplar için ''used-new'' kategorisi güvenilir midir? ikinci el alayım diyorum bu durumda.

taksitle alabilir miyim?

''used-new'' alacaksam riske girer miyim? ya da satıcı seçerken nelere dikkat etmeliyim? bir de ''used- acceptable'' var onda çizik filan mıdır?

örneğin şu kitap için:

www.amazon.com

bir önceki baskısı da olabilir:

www.amazon.com

en ucuza ve en garanti, mümkünse taksitle nasıl alabilirim?

anneye anlatır gibi bi öğretin bir de şunu istiyorum:

www.amazon.com

 
ikisi de omurluk kitaplar sifir alsan daha iyi olmaz mi? bilemezsin sayfalarin tam olup olmadigini.

maddi durumun yoksa da kitap ihtiyacini doktora ogrencisi veya asistan isen dekanliga dilekce ile belirtip okulun donemlik kitap alımı yapan birimine ulastirabilirsin. bu tip kitaplari donem donem okullar bolumlerin istegi dogrultusunda alıyor kutuphanelere. kutuphanede çalışmistim ogrenciyken oradan biliyorum.
  • rubiks cube  (21.09.15 10:27:36) 
@rubiks çok teşekkür ederim, eğer öyle sakat bir durum varsa sıfır alayım peki taksitle alabiliyor muyum?

dediğin şeyi de araştıracağım onu bilmiyordum, fakültedeki doktora öğrencisi bir arkadaşıma danışayım bunu.
  • neferkitty  (21.09.15 10:30:14 ~ 10:31:04) 
ilk kitap 60$ + kargoya satılıyor. brand new yazmış eleman. www.amazon.com

ikinci kitapta da benzer şeyler var, açıklamaları iyi okumak lazım. amazon kendisi satınca gümrük vergisini falan da hesaplıyor, sen uğraşmıyorsun gümrükle. diğer satıcılardan alırken gümrükle uğraşmak gerekebilir, gerçi gerekmeye de bilir, belki kitap için bir ayrıcalık vardır bilmiyorum.

amazon taksit yapmaz ama tek çekim aldıktan sonra ekstre kesilmeden bankanın internet şubesinden veya çağrı merkezinden taksit yaptırabilirsin. komisyon ve faiz ödersin bu durumda.
  • inheritance  (21.09.15 10:32:22) 
kitap alimini bir memura veya yonetimdeki hocaya sorsan daha iyi olur. Kütüphane belirli araliklarla kitap alır bunu da hocalar kendi ihtiyaclari dogrultusunda kullanmazsa öğrencilere çok faydali olur. Eski bir bolumse kitap almazlar daha farklı bir yol izlenir butceye göre. Bu alimi dekanla konusup bölüme yaptirabilirsin bolumun kutuphanesi için.

Kredi karti kullanmiyorum o soruna ne desem yalan olur, yardımcı olmadığım için özür dilerim.
  • rubiks cube  (21.09.15 10:43:12) 
  • rubiks cube  (21.09.15 10:46:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.