[]

İşe giriş için sağlık kurulu raporu

Heyet raporu istiyorlar, özel veya devlet hastanesi 3-7 kişilik heyet olmalıymış. kaç günde çıkar bu, sağlık güvencem yok, özele gidersem kaça patlar? akciğer filmi de istiyorlar, vereme savşlar ücretsiz çekiyordu diye hatırlıyorum, doğru mu?




 
evet verem savaş dispanserlerinde akciğer filmi ücretsiz. İşitme testi (odyo) istiyorlarsa devlet hastanesinde 26 tl, odyoloji merkezlerinde 5 tl.

İşe giriş raporu ise, güvencen olsun olmasın sgk tarafından karşılanmaz. (S.U.T. 2.2-14)
Devlet hastanelerinde bu rapor ortalama 180-200 tl arasında değişiyor. Sabahtan gidersen %99 öğleden sonra en geç ertesi gün sabahtan raporu alırsın.

Özel hastanelerde ise, sigortalılarda bile %200 katılım payı uygulaması olduğu için ve güvenceniz de olmadığı için tamamen hastanenin insafına kalmış durumdasınız.

Bu sebeple Devlete gitmeniz faydalı olur.

SUT 2.2.14 (Kurum birimlerince sevk belgesi düzenlenmek suretiyle maluliyet, meslek hastalığı ve kontrol muayeneleri vb nedenlerle sağlık hizmeti sunucusuna sevk edilen kişiler için düzenlenen sağlık raporları ile ilaç ve tıbbi malzeme temini de dâhil olmak üzere tedavi amacıyla düzenlenen sağlık raporları dışında kalan; özürlülük raporu, ehliyet raporu, vasi tayini raporu, portör muayeneleri ve işlemleri, tarama amaçlı muayene ve işlemler vb özel amaçla kullanılacak durum belirtir rapor bedelleri ile bu durumların tespitine yönelik yapılan işlem bedelleri Kurumca karşılanmaz.)
  • şapşiko  (21.09.15 10:37:38) 
şirketin anlaşmalı olduğu bir sağlık kuruluşu varsa oraya gidin. anında çıkar ve en ekonomik orası olur.


  • ozdek  (21.09.15 12:30:44) 
Ankara' da yaşıyorsanız kizilaydaki Özkaya Tip Merkezi 150 tlye veriyor heyet raporunu tüm bölümlerden. Aynı gün çıkıyor sonuclar. Ben almıştım geçen sene.


  • yesimright  (21.09.15 13:51:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.