[]

kısa bir zaman içinde 2500 TL kazanmak

selamlar,

böyle bir durumum oluştu. sizce neler yapılabilir bunun için? halihazırda haftaiçi 8-5 çalışıyorum, eve gidiş yolum gün içinde toplam git-gel 2-2,5 saati bulabiliyor. haftasonlarım boş sayılır, yani kendime ayırdığım zaman, dinlenme, sosyal aktiviteler vs.

sermayem yok diyebilirim. para edebilecek, 1300 TL değerinde hediye çeklerim var teknosa'dan, onları satmaya çalışıyorum ama pek ilgilenen de çıkmadı.

bu şartlar altında nasıl 2500 TL yapabilirim? aklınıza gelen fikir var mı?

not: şans oyunları ve/veya kumarı ihtimal dışı tutmayı tercih ediyorum, garantisi olmadığı için.

 
1300 liralik cekleri 1000 liraya satarsaniz alici bulursunuz.yoksa insanlar kendilerine hic bir avantaji olmayan bir ceki almak icin neden ugrassin.bastirir parasini alir.
Onun haricinde takipteyim boyle kisa bir yol varsa hepimiz kazanalim :) ne kadar bi surede kazanmak gerekiyor ? Haftasonlari marketlerde calisabilirsiniz.ya da yabanci diliniz varsa fuarlarda calisabilirsiniz gunlugu 150 liraya kadar cikiyor.

  • Esinsin  (21.09.15 10:20:42) 
@Esinsin, zaten hediye çeklerini değerine satmıyorum, daha ucuza veriyorum. 1150 TL fiyat biçmiştim, %12 indirimli oluyor.

marketlerde, fuarlarda çalışacak yaşı geçtim maalesef :\ yani ben istesem bile beni isteyeceklerini pek sanmıyorum :) (ama açıkçası bu yaşta o angarya da astarından pahalıya çıkar benim için)
  • loveinaflipbook  (21.09.15 10:36:37) 
Fuarlari nerden takip edebiliriz acaba?


  • safsafinaz  (21.09.15 10:39:37) 
iş fikrim yok ama nacizane tavsiye, 1300 liralık çeki 1000 liradan pahalıya satmaya çalışmayın bence. kendi açımdan düşünüyorum, 150 lira az bir para değil gibi evet ama şahsen uğraşmam, 1300 liraya gider kendim alırım mağazadan diyorum. ama 1000 liraya satsanız, o zaman cazip olur.


  • orient blue  (21.09.15 11:51:46) 
www.quora.com

aha biraz önce düştü mailime.
  • eksi sozlukte eksiyen adam  (21.09.15 13:08:36) 
selam,

gizli müşteri olarak çalışabilirsin.
önce küçük küçük işler veriyorlar ama devamında birden fazla iş çıkabilir. tabii beklentine göre çok küçük rakamlarda getiri var. (her iş için 17-50 lira gibi bir kazanç olur; en fazla ayda 5 iş)
  • jimjim  (21.09.15 14:41:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.