[]

trol de bi sınırı olmaz mı?

bu nasıl trollüktür bu nasıl gözü körlüktür benim aklım almıyor, resmen mal kaybı beyanında bulunacağım az kaldı. Allah akıl fikir verirken bunlar neredeydi diye sorgulamanın bile sonu kısır döngü iken bunlar nasıl bu yaşa kadar geldi evrim çaresiz.

twitter a gireyim dedim tt lere bakacağım normalde hiç yaptığım bişey değil ulan adamlara #BuzGateGamzeİlgezdi hashtag i ile bir de geyik yaptıklarını ve hatta karşı kesime laf soktuklarını sanaraktan Atatürk'ün pozları ile laf yerindeyse başak geçiyorlar.

bu normal değil ama bunu yapmak da herhangi bi şekilde yasak değil miydi? Atatürk'ü koruma kanunu nerede?

 
burada hakaret yok ki, kanun fiili olarak senin söylediğin şekliyle uygulanacak olsaydı en çok cezayı atatürk'ü fotoromanlarda konuşturan sözcü gazetesi alırdı.

ps. zamanında bir mizah sitesinde dini öğelerle harmanladığım çalışmalar yüzünden ölüm tehditleri almış biri olarak söylüyorum.
  • uuth  (21.09.15 09:58:43) 
bana garip ve ters geliyo asla metalaştırmadım lakin diğer tarafta uğruna göt kılı olup itin götüne sokulan evdeki köpek muamelesi gören kesimin böyle çirkefçe ve çamurluk yapması sinir etti sabah sabah. senin ne haddine böyle espri yapabiliyorsun sen önce kendini kurtar da diyemiyosn. elbette bişey kaybetmez tüm dünya neyin ne olduğunu biliyor lakin bi bizimkiler anlayamadılar.


  • indescribable  (21.09.15 10:02:55) 
şimdi cevap vereceğim, benim adım da troll olacak, varsın olsun.

siz değil miydiniz karikatürle t.şak geçildiği için dava açan tayyip'i eleştiren? penguen denen paçavra neredeyse her kapağında mizah malzemesi yapmıyor mu tayyip ve diğer ak partilileri. hatta ve hatta tüm siyasileri? konuyla ilgili açılan her duyuruda neredeyse ana avrat söven sozluk ve duyuru kullanıcıları yok mu? kanun karşısında herkes eşitti ya hani. neden sadece söz konusu atatürk olunca sesiniz çıkıyor? kanun karşısında herkes eşittir cümlesi ile atatürkü koruma kanunu birbiri ile çok çelişmiyor mu? bu ikiyüzlülük niye? kaldı ki örneğini verdiğin görsellerde ne hakaret var, ne küfür. onlara göre seviyeli, sana göre kötü bir mizah sadece. tayyip hakkındaki birçok capse gülmüşümdür, hatta paylaşmışımdır. tıpkı bunlara olduğu gibi. bu kadar gözünüzde büyütmeyin kimseyi. bir de peygamber ile siyasi bir kişiliği mukayese etmeniz de takdire şayan. dini inanç hususunda insanlar her zaman daha hassastır, siyasetle bir tutmayın.
  • animalman  (21.09.15 10:17:48) 
atatürkçü denilebilecek biri olarak hakaret olamdıkça önemsemiyorum bunları.


  • eurhka  (21.09.15 10:19:16) 
@animal

Konuya evrensel esitlikle basladin ama kendi kucuk cevrendeki inanislari diger inanislardan ustun tutarak celiski yarattin:

"kanun karşısında herkes eşitti ya hani" vs. "bir de peygamber ile siyasi bir kişiliği mukayese etmeniz de takdire şayan."

Kimilerine gore din ustundur kimilerine gore din bir yalandir. Isteyen dini bir kisilikle bir siyasetciyi karsilastirabilir. Esitlikten siz etmedin mi? Dini bir kisi neden digerinden ustun olsun? Kimilerine gore din ustundur kimilerine gore siyasetciler, askerler, pop starlar... Bu durumda hem esitlikten soz edip hem de senin icin onemli olan kisiyi (dini sahsiyet) digerlerinden ustun tutamazsin.
  • Traveller  (21.09.15 10:29:24) 
bunlarda ne var ben anlamadım? Atatürk ü koruma kanunu var diye, espri de yapılamayacak mı? Hakaret yok, aşağılama yok.


  • enkolaykullaniciadi  (21.09.15 10:40:57) 
4chan'e hiç girme madem sen


  • superb  (21.09.15 10:51:01) 
saçma, aşırı atatürkçüsün, gereksiz yere alınıyorsun.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (21.09.15 11:08:39) 
@animalman +1

Hala bu kafalarda insanlar var. Gerçekten çok acayip :) Ataturk'u koruma kanunuymuş :)

Gelirken 70'lik rakı getir :) Çok iyi :D
  • bedbed  (21.09.15 11:51:29 ~ 11:52:39) 
ataturku kutsallastirmaya gerek yok.
cok severim, saygi da duyarim ama bunda bir hakaret vs goremedim ben.
boyle seyleri akapeliler yapinca auuw cehapeliler yapinca orantisiz zeka.
bir ayariniz olsun arkadas :D
  • chaotic good  (21.09.15 12:23:03) 
ekran görüntülerinde herhangi bir problem yok.


  • allezz  (21.09.15 16:09:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.