[]

Şişli Bilezikçi Sokak nasıldır?

Nişanlımla taşınma ihtimalimiz var bu sokağa. Ergenekon caddesine çok yakın tarafına değil diyebilirim bulduğumuz yer için. Daha açığı Bilezikçi Sokak'ın Şahin ve Seymen Sokak ile kesişimleri arasında diye hatırlıyorum.

Nasıldır derken, nezihliği yani sakin ve sessizliği bir kıstas bizim için. Nişanlım yeri geldiğinde gece rahatça eve gidebilir evden çıkabilir değil mi? Ben fena yerler değiller diye biliyorum ama "Aman abi diyen" de var. Süper oralar diyen de.

Teşekkürler.

 
kurtulus civari iste orasi. alabildigine pizzaci cig kofteci falan var, trafigi eziyet gibi. insan kalabaligi var muthis bi sekilde. kiralarin nispeten az oldugu bi yer merkeze yakinliga kiyasla. bu yuzden gocmen, zenci, ogrenci, erasmuslu falan var. hic gece gecmedim oralardan bilemiyorum gece tekin midir ama gunduz zaten kalabalik oldugundan sorun olmaz diye dusunuyorum.


  • hjarteblod  (21.09.15 00:52:17) 
şahin sokak sonrasında son durak taraflarına doğru gidildikçe bozulur biraz, ondan öncesi iyidir. bilezikçi sokak da güzel sokak. sessizlik, sakinlik için kurtuluş pek uygun değil tabii, sonuçta oldukça kalabalık bir bölgeden bahsediyoruz ancak gece sıkıntı olmaz gürültüyle alakalı. gerçi gündüz de fazla yürümeden sokağa girerek kalabalıktan kaçma avantajınız var, iyi yani. geceleri o sokak nasıl bilmiyorum ama kurtuluş caddesi baya iyi aydınlatılıyor, bir de sabaha karşı bile tek tük de olsa kendi halinde yürüyen, zararsız tipte insanlar oluyor cadde üzerinde, öyle tekinsizlik hissetmiyorsun bile. "aman abi" diyen de büyük ihtimalle son durak ya da feriköy'ün aşağı tarafları için söylemiştir diye düşünüyorum. yani, kurtuluş, pangaltı tarafları bana, fulya gibi bir yerden çok daha güvenli geliyor. belki de uzun süre kaldığım içindir, bilemeyeceğim.


  • soso  (21.09.15 01:22:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.