[]

park caddesine nasıl gidilir

1. taksi beşevlerden ne kadar tutar.

hangi otobus dolmuşla gidilebilir ayrıcca


 
arcadium'un önünden geçen bi konutkent otobüsüne bin (163 geçer mesela), arcadiumda in karşıya geç ordan taksi en fazla 5 lira tutar


  • duch von souch  (02.10.09 20:57:53) 
bu bölgede oturduğum için hemen sayıyım

-163(mavi otobüs)caddenin girişine çok yakın durur ama 163'e beşevlerden binemezsin kızılay, milli kütüphane veya armadanın önünden binmen lazım(kızılay veya eskişehir yolundan yani)
-aynı koşullar belediye otobüsü olan 165 içinde geçerlidir(durakları aynıdır)

-dolmuş dediğimiz muhteşem icat ise otobüsler kadar olmasa da yakınından geçer.şöyle ki uludağ kebapçısının yani otobüslerin son durağının ordan geçer dolmuşlar(ego sondurak ve türk konut dolmuşları)bunun dışında konutkent dolmuşları da yakın sayılabilecek 7-8 dk. yürüme mesafesinden geçer mi? geçer.konutkent dolmuşları nispeten uzak kalır.binerken dolmuşçulara park caddesine yakın bir yerde inmek istiyorum demen yararına olur:)

*taksiyle normal koşullarda 40 liradan aşağı gelmen epey zor.2-3 sene önce aştiden 28 liraya gelmiştim caddenin çok yakınına.
  • fletch  (02.10.09 23:55:24 ~ 23:59:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.