[]

Altın Yatırımı İçin Banka Mı Kuyumcu Mu Daha İyi Olur ?

Merhaba arkadaşlar. Altın yatırımı hiç yapmadım. Yapmadan önce sormak istedim. Hangisinden altın almak daha mantıklıdır? Gram altın olarak düşünüyorum. Banka hesabı diyenler de var yastık altı diyenler de var. Kafam karıştı. Bilgisi olanlar cevaplarsa çok memnun olurum.




 
Al-sat arasındaki makasın minimum olduğu yer en mantıklıdır. Basit olarak civarındaki kuyumculara gidip deki ben 10 gram altın alacağım, kaçtan verirsin, kaçtan alırsın? Bir de bankaların online kurlarına bak, tercihen enpara, o sırada kaçtan alıyor kaçtan veriyor, aradaki fark ne? Hangisi küçükse onu tercih et. 10 gram dememin sebebi biraz daha iyi fiyatlar verileceğinden.


  • atom karincanin torunu  (20.09.15 15:11:33) 
sürekli atarım 3-4 bişiler diyorsan banka. zaman kötü. artık hırsızlar detektör ile giriyorlar evlere. evde tutmak akıl karı değil.


  • etsiz cig kofte olmaz  (20.09.15 16:54:00) 
2 ayda bir atarım en kötü.


  • bluedad  (20.09.15 17:03:38) 
bankadan şaşma sen. sanki ne kadar atacan da 1 2 kuruşun hesabını yapıyon. tamam damlaya damlaya göl olur da etrafımda ne kadar böyle pimpirikli adam varsa zarar ediyo hep bi şekilde. kardeşim aç banka hesabını her ay at işte.


  • ergenpezeveng  (20.09.15 17:25:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.