[]

İstanbul'da rüya gibi düğün planı ama neresi?

Selamlar, 2010 haziran temmuz civarları evleniyorum kısmetse. Salonda Limonata-pasta klasik Türk düğününden daha güzel, Çırağan'da kokteyl esneasında boğazı seyirden daha uygun, "ulan ne keyifli düğündü be" denebilecek, mekan ismi arıyorum. kır çayır çimen olur, manzarası nefis deniz kenarı biryerler de olur. gelenleri yediriyoruz, sınırsız yerli içiki veriyoruz, güzel kurtlarını da döktürüyoruz abartmadan. neresi olabilir. fiyatların uçmadığı fikirlerinizi bekliyorum. 300 kişiyiz. En güzel fikire çift kişilik onur davetiyesi bizden. :)




 
bi arkadaşım hekimcibaşı salih efendi yalısında evlenmişti. ikinci köprünün ayağında çok güzel bir yer.


  • kahvegibi  (02.10.09 16:23:32) 
Hemen araştırıyorum. Sağol başka başka, işte tam istediğim stilde bir cevap. Amacım gözden kaçan bilmediğimiz reklamı tanıtımı olmayan saklı kalmış bir yere ulaşmak.


  • gokriver  (02.10.09 16:27:03) 
bir tanıdığım cemile sultan'da evlenmişti, kırtepedeydi bayağı sevmiştim. havuz fln da incelenebilir.

www.cemilesultan.com
  • yasaluyari  (02.10.09 16:46:52 ~ 16:47:21) 
feriye lokantası: fiyatlar ucuz olmaz tahmin ama düğün güzel oluyor orda. yemekler ve manzara güzel.

geçen armada'da gittik bir arkadaşımızınkine. gündüzdü koytelli gibi. fotolardaki kadar süslenmemişti, belki daha az süslüsü daha ucuza malolabilir.
www.armadahotel.com.tr

validebağ öğretmenviydi sanırım. birarkadaşım da orda yaptı, bahçe böyle, güzeldi.

sarıyer civarlarında hakimevi var, orda yapmayın. ortada kocaman bir havuzvehemen etrafında sıkışmış masalar. güzel olmadı orda gittiğim 2 düğün de.
  • pyro clustic flow  (02.10.09 17:23:02) 
bir arkadaşımın düğünü giritli restauranta has ege konsepti ile yapılmıştı. manzara sadece o gün/gece çifte tahsisedilen 'ev'de var. bence bir göz atmaya deyer. mutluluklar.
www.giritlirestoran.com

  • brc  (02.10.09 17:28:29) 
Rumelihisarında bogaza nazır bir mekan var hemen Boğaziçi universitesi hisar kampüsünün oradaki parkın yanı,


  • adel  (02.10.09 17:49:52) 
restoran tekneler mevcut. bir akşamlığına kiralanabilir. boğazın içinde güzel bi gece olur. 300 kişilik masalı tekneler bile varmış ki siz kokteyl tarzı daha rahat bulursunuz. fiyat hakkında bilgim yok ama bi google + iletişim kadar yakın.


  • sttc  (02.10.09 18:00:06) 
Güzel öneriler geliyor, çok sağolun, tekne işi zor olur çoluk çocuk bence, gelen önerilerin 2-3 tanesiyle görüştüm zaten misal Cemile Sultan müthiş bir yer, ama fiyatarı da o göklerde o süper manzara gibi. Başka akıllara gelen varsa hiç çekinmesin, süpersiniz.


  • gokriver  (02.10.09 18:13:59) 
çook pahalı olacaktır ama kuzenim feriye lokantasında yaptı düğününü. muhteşemdi.


  • darknum  (02.10.09 19:52:17) 
kaç para tutar bilmiyorum ama ıhlamur kasrı var beşiktaş'ta kır düğünü için ideal, hatta benim de böyle bir planım var, sen bir fiyatını öğren :))


  • benim de soyleyeceklerim var  (02.10.09 23:29:41) 
Cemile Sultan konusu geçmişken, düğünü yapan insan ito'dan bişeyler bulup indirim falan yaptırmıştı, bu yönde bi çevreniz varsa faydalanabiliyorsunuz sanırsam :)


  • yasaluyari  (03.10.09 01:05:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.