[]

Ne sıklıkta tartışıyorsunuz?

Son iki ilişkimde çok tartıştığıma ilişkin geridönüm aldım. Bana göre ikisi de sorunsuz/ çok az tartışmalı ilişkilerdi.

Şimdi burada büyük ihtimalle kişilerin tartışma toleransı önemli; ben beni rahatsız eden bir şey olduğu zaman oturup anlatmayı ilişkinin geleceği için bir yatırım olarak görüyorum hatta karşı taraf sırf günü geçiştimek için 'he he' deyip tartışmayınca; asıl bu samimiyetsiz geliyor.

Ha trip mrip yok, hakaret içermeyen "senin öyle yapman bana böyle hissettiriyor; o hareketi yumuşatsan daha mutlu olurum" tarzı tartışmalar...

Tuzu biberi mi, kaçınılmalı mı? Siz sevgilinizle me sıklıkta tartışıyorsunuz?

 
Kız tarafısın sanıyorum. Çünkü genelde kadınlar en ufak sorunda konuşup çözmeye çalışırken erkekler görmezden gelmeye çalışır. Sanıyorum kadınların ilk zamanlardan itibaren ileriye dönük olarak düşünmesi, erkeklerin ise akışına bırakması sebep oluyor. Erkek olmama rağmen kendimde ve çevremde gördüğüm bu şekilde. Çok abartmıyorsan normaldir bence.


  • slayerrr  (19.09.15 21:31:28) 
2-3 yıldır sevgilim yok ama varken de pek tartışmazdım. ben diğer herkesle tartışırım da sevgilimle tartışmıyorum pek öyle garip bir huyum var. "güvenmesem sevgilim olmazdı" deyip geçiyorum, sevgilim de manyak değilse zaten herkesin yaşadığı ufak tefek tartışmalar dışında herhangi bir arıza çıkmıyor. genel olarak sorarsan tartışmadığım, birileriyle kavga etmediğim gün yok diyebilirim. espri yapan kişiye "buna mı güldün mnı ırzını sktiğim" diye saldırmışlığım, sinire kesmişliğim var. salağım birazcık.


  • der meister  (19.09.15 21:39:43) 
Kadın tarafıyım evet. Yani bir şeyleri görmezden gelmek aslında daha bir davranış şekli olabiliyor o zaman...


  • Silsile  (19.09.15 21:42:33) 
biz eskiden her ufak tefek şey için kavga eder uzatır ve bazen 1-2 gün konuşmazdık.

sonra bunların bir faydası olmadığını görünce haksız olan taraf alttqn almaya başladı, hemen yumuşayıp mutlu mesut devam ediyoruz. gurur yapmayın ve gerektiği zaman özür dileyebilin, pek sorun kalmaz.
  • dirty pussy and cock  (19.09.15 21:50:49) 
sanırım çoğunlukla.
Konuşa konuşa hallediyoruz, en azından öyle yapmaya çalışıyoruz.
Trip de oluyor ama trip attım diye geçiştiriyoruz.
  • rakicandir  (19.09.15 21:57:12) 
tartışmıyorum ben. pek uzlaşmacı değilim bu konularda, olursa oluyordur, olmazsa olmuyordur bana göre. olmuyorsa da ilişkiyi uzatmama gibi bir huyum var. kaybetmekten korktuğum kimsenin olmaması da etken tabii bunda. kaybetmek istemediğim biri var şimdi hayatımda, onunla da tartışmadık hiç. çok güzel idare ediyor beni valla, tartışasım gelmiyor.


  • devilred  (19.09.15 21:59:02) 
bizzat psikologumun cevabini soyluyorum:

sen dogru olani yapiyorsun. sorun sende degil, bunlari sorunmus zannedenlerde. bir sure hayatina kimseyi sokma.


ki doktora gulmustum. bugun hakli oldugunu gordum.

sen kavga etmedikce sesini yukseltmedikce, haklisin. konusmak onemlidir zira.
  • makarnacanavari  (19.09.15 22:53:44) 
Eski sevgilimle tartışmaktan nefret ederken şu anki sevgilimle tartışmaya bayılıyorum çünkü çok ciddi bir mevzu olmadıkça tartışmalarımız yumuşak tonda, hatta esprili bile oluyor. Eskiden ise tartışmalar hep beni domine edici, ağlatacak kadar şiddetli oluyordu ve bana çok zarar verdi.

Bence hissedilen, yapılmak istenen hiçbir şey içe atılmamalı ilişki sırasında. Eğer atmanız gerekiyorsa o ilişki size uygun değildir.
  • rivulet  (20.09.15 10:52:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.