[]

THY Uçak Bileti - Çift İsimden Birisini Yazmak (İç Hat)

Dostlar merhaba. Önümüzdeki hafta THY ile iç hat uçuş gerçekleştireceğim. Biletimi online olarak THY'nin sitesinden almıştım.

2 ismim var onlar A ve B olsun, soyadım da C olsun. Fakat bileti alırken isim soyisim olarak B C olarak girdim. Yani ilk adım olan A'yı girmedim. Bu durum sıkıntı yaratır mı ? (Biletim promosyon değil yani esnek, düzeltme yaparlar mı?? )


 
Tc kimlik nonuzu girdiniz zaten online bilet için; sorun çıkarmaz.


  • Silsile  (19.09.15 21:24:54) 
aynı durum için geçen thy musteri hizmetlerini aradım. biz yolcunun iki ismi var diye düzeltme notu yazıyoruz ama geçiş için garanti veremiyoruz, bazen güvenlik nedeni ile almayabiliyorlar dediler.


  • elorelia  (19.09.15 21:41:07) 
niçin böyle bir şey yaptın?


  • sckxyss  (19.09.15 21:42:34) 
Yani bence de sorun olmaması lazım ama bugün 2 kez aradım THY'yi. İlkinde sıkıntı çıkar uçuş gerçekleştiremezsiniz dedi, diğerinde iç hat olduğu için o kadar sıkıntı olmaz dedi.

Ama yani dediğiniz gibi hem TC girmişim hem kredi kartı benim adıma. Sıkıntı olacaksa da isim düzeltemez miyim ? İsim olayını hassas olduğu okudum, fakat dediğim gibi promosyon bilet değil ve bu ufak sıkıntının düzeltilmesi zor olmasa gerek. Ne kadar hiçbi şekilde isim değişikliği yapılamaz dense de.

@sckxyss;

Açıkcası yaptığımın farkında bile değildim, uçağın saati değiştiğinde onu onaylamak için aradığımda farkettik durumu.
  • laplace in hicbir sey bilmeyen oglu  (19.09.15 21:43:45 ~ 21:44:44) 
Hicbir sorun cikmaz. ismim var, cesitli havayolu firmalariya yurtici ve yurtdisi ucuslarda hep tek isim yazdim. Hala da yaziyorum.


  • stavro  (19.09.15 21:51:14 ~ 21:52:08) 
abim için pegasusta bunu yaptım düzeltmedik az önce belgrad'a indi. sıkıntı yok.


  • Mcfly  (20.09.15 00:01:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.