[]

Sıvı sabunlar arasındaki fark nedir?

Mesela BİM'den alınan bir sabunla Migros'tan alınan markalı bir sıvı sabun arasındaki fark nedir?

Sabunu kaliteli yapan detaylar nedir?


Teşekkürler

 
Köpürmesi, su akarken yaptığı köpük

(bkz: anlayamazsınız)
  • mistreated  (19.09.15 17:53:28) 
elde kuruluga neden olabiliyor. arindirilmasi güc olabiliyor. kokusu güzel olmayabiliyor. iyi yag cözemeyebiliyor. islak kaldiginda milci olup ziyan olabiliyor. dogada cözünebilir olmayabiliyor. antibakteriyel olabiliyor.

mesela makine yagi icin organik portakal ve kum karisimli bir sabun var. cok pahali, ancak o kumlu sabunla ovalamak, gördügüm en temiz ve hizli cözümdü.

haricinde dandik sabunlar yüzünden ellerde alerji belirtileri, kasinma, ufak su toplama gibi kasinti ve kabarmalar yasayip, sonra sadece biri icin 60 liralik ufacik kremlere para verdigimden, ben degmez ordan kazanacagim paraya diyorum.

gercekten ultra hiper süper mega hassas bir cildiniz olana kadar (bkz: anlayamazsiniz) +1
  • wiillii  (19.09.15 18:10:50) 
Mesela az önce elimi yıkadım, bilinmeyen bir marka sabun, şu an kurudu ellerim. Az çok piyasada yer etmiş sabunlarda bu olmuyor genelde. Cildin PHına takla attırıyor bazı sabunlar.


  • ay nov kung fu  (19.09.15 19:54:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.