[]

Sorunlu komşu mevzusu, hak, hukuk

Selam arkadaşlar. Bizim 4-5 daire sahibi olduğumuz bir bina var. Bu binanın giriş katındaki kiracımız ile yan apartmandan bi kadının incir çekirdeğini doldurmayacak bi mevzusu var. İlk başta karşılıklı kadın kadına laf dalaşı olmuş ama sonra yan apartmandaki rahatsız bunu namus meselesi gibi bi noktaya çekince kavga dövüş bir türlü dinmedi. Kadın ve kocası inanılmaz uyumlu iki çirkef. Durduk yere bi sebep uydurup yetişin komşular diye sokak ortasında bağırıyorlar. Ben ve diğer komşular gerçekten şahidiz ki kiracımızın asılı çamaşırına su atıp bu kadından bıktım diye bağırıyor deli gibi. Kiracımız da kendi halinde bir kadın ve iki çocuğu.

Bizi ilgilendiren asıl mevzu da şu ki her defasında bizi de tehdit ediyor bu kadını çıkaracaksınız diye. O kadar edepsizce bağırıp çağırıyorlar ki adamın ve kadının ümüğünü sıkmamak için zor tutuyorum kendimi ama çok net bok gibi insanlar ve bulaşmak istemiyorum. Ben çoğunlukla evde olmadığımda da 70 küsür yaşında asıl ev sahibi babaannemi tehdit ediyorlar. Geçen baya sokağa sözde devrimci örgütten it kopuk getirmişler silahlarla komşuları tehdirit etmişler bu kadın buradan gidecek diye.

Benim ve bizimkilerin düşüncesi belli. Gözümle şahidim ki bizim kiracı, kadına karşı cümle bile kurmuyor boka bulaşmayayım diye. Kirasını düzenli olmasa da veriyor aman aman bi zararı yok bize. Ve en önemlisi çirkef bi pislik istiyor diye asla kiracımızı çıkarmayı düşünmüyoruz.

Soru: Biz bu kadına yasal çerçeveler içerisinde ne yapabiliriz ?

Soru: Bu kadının hukuken bi cezası yok mu ? Her bağırıp çağırıp mahalleye eli silahlı kopuk getiren istediğini yaptırabiliyor mu ?

Akıl verin bana dostlar.

 
polise gidip tehdit edildigini söylesin sizde sahit olarak gidin, silah girdi ise isin icine ve baska örgütte girdi ciddilesiyor is.

bunun yaninda eve güvenlik kamerasi yerlestirilsin, bu kayitlarin mahkemede kullanimi var, sizin koyudgunuz kamera gecerli olmaz mesela. buradaki görüntü ve sesleri ileride delil olarak sunabilirsiniz.

her ilistiginde üsenmeden polisi arayin, zaten devam ederlerse is ciddiyete biniyor.
  • kurnaz  (19.09.15 14:08:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.