[]

arkadaş düğün

Yarın yakın bir arkadaşımın düğünü var. Bende para sıfır. Dibin dibindeyim.

Düğüne gitmemek dışında çözüm önerisi arıyorum.


 
gerçekten yakın arkadaşın ise her ne olursa olsun gidersin sen kafaya takmazsın arkadaşın da halden anlar ise sıkıntı yok bence, üçüncü kişileri de salla gitsin, önemli olan orada bulunman, ha illa altın falan almam lazım diyorsan ileriki bir zamanda eline para geçtiğinde alır verirsin, önemli olan karşılıklı anlayış.


  • candanag  (19.09.15 02:25:51) 
düğüne gidemeyen çoğu insan hediyesini altınını sonradan da veriyor, uygun bi zamanda evlerine oturmaya gidersin, bi küçük altın bırakırsın, gerçek arkadaşlar maddiyata önem vermez halden anlarlar


  • freebird5406_2  (19.09.15 03:00:36) 
yakın arkadaşınsa durumumuz yoktu kardeş şimdilik takamıyorum diyebilirsin. parasız olmak ayıp değil.


  • mistreated  (19.09.15 06:55:47) 
yakın arkadaşa altın takmamak değil de düğününe gitmemek büyük ayıp


  • la noix  (19.09.15 07:35:31) 
güzel bir iddaa kuponu yap onu yak düğünde. farklı olur hem akılda kalır.


  • canseven  (19.09.15 12:10:53) 
zaten kesinlikle gitmem lazim. o yüzden öneri lazım :)


  • sensible soccer  (19.09.15 13:11:20) 
japonlara göre 1000 origami turna yapan kişinin bir dileği kabul olur. büyükçe bir kavanoza bin tane 3-5 renkte origami turna yapıp koyabilirsin. bir ömür mutluluk dilersin. ya da ben yaptım, siz ne isterseniz onu dileyin de denilebilir:)


  • buggersugar  (19.09.15 13:36:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.