[]

Erkeklere her zaman zor olanı mı seçer?

Eğer öyleyse feci isyan ediyorum!
Niye samimi olamıyoruz? İstediğimiz an hislerimizi söyleyip, istediğimizi yaptığımızda birden kolay hatun olup değer verilip kazanılmaya layık olmuyor muyuz??
Taktik mi yapalım? İşkenceden mi hoşlanıyosunuz?
Bütün erkekler mi kaçandan hoşlanıyor, zira ben böyle hiç mutlu değilim.

 
erkek, ucunda ışık gördüğünde zor olsa da gider. Körü körüne zor olana koşmaz yani. Ve o an zor gelmiyor hiç.

herhalde bu da "kadınların efendi erkek yerine piç tercihi"nin erkek dünyasındaki hali.
  • oğlum çok zor lan  (19.09.15 02:22:02) 
"İstediğimiz an hislerimizi söyleyip, istediğimizi yaptığımızda birden kolay hatun olup değer verilip kazanılmaya layık olmuyor muyuz??"
aynen oyle.
cepte bu deyip takmiyorlar, deger bilmiyorlar.
ne zaman ki o cok kizdiklari "kezbanlar" gibi davranilirsa (trip, kiskanclik, altindan kuku, pesinden kosturmaca vs) o zaman degerli oluyor neden bilmiyorum gelsinler aciklasinlar :)
  • chaotic good  (19.09.15 02:26:56) 
beyinlerimiz zor olana varmanin daha zevkli olduguna ayarli. aksi hali uzun vadede ariza verebiliyor...


  • e haliyle  (19.09.15 03:10:10) 
Türk erkekleri zor olanı falan seçmez. öyle olsa heralde ruslarla ukraynalılarla evlenmezlerdi.

Taktik falan yapmana gerek yok, sadece doğru kişiyi bulmaya çalış.
Ayrıca kaçan kızdan da nefret ediyorum.
  • siradisi00  (19.09.15 07:50:42) 
Zafer kazanmış gibi hissetmek istiyor da ondan. Eğer kadının peşinden koşmadan o kadın geliyorsa, "kazanmış" gibi hissetmiyor, değerli gelmiyor karşısındaki. Çünkü emek vermedi.

"Diğerlerinin arasından ben kazandım" hissi önemli. O yüzden peşinden çok adamın koştuğu kadınlar hep göz bebeği, en unutulmayan.
  • mandalina kokusu  (19.09.15 15:11:47) 
zor olanı seçmek diye bişey yok. genelleme yapmayayım ama kendim için konuşursam, çevremdeki herkese potansiyel sevgili gözüyle bakıp sonradan aralarından birini seçme gibi bişey yapmıyorum.(umarım böyle yapan da yoktur) birini beğenirsin/seversin onun için çabalarsın.


  • ghilleinthemist  (19.09.15 20:28:00) 
alakası yok.


  • anil  (19.09.15 20:30:51) 
podrostok +1
erkeklikle alakası yok, insan olarak kıymetini bilmiyoruz başkalarının. bu topraklarda herkes birbirini mutsuz etmeye and içmiş gibi.

  • rakicandir  (19.09.15 20:35:47) 
maalesef dediğin gibi taktik yapmadan, samimi davranınca "ucuz", "basit", "kolay elde edilen" oluyoruz. sanırım karşılarındakini insan değil de avlanacak hayvan olarak görüyorlar. bunu da hazmedebilen erkek vardır elbet, beklemeye devam.


  • yalnizliktan devren kiralik  (22.09.15 13:02:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.