[]

Denizli - Tekstil

Merhaba,

Hep duyuyoruz Lacoste, Tommy, Fred Perry falan üretimini Denizli'de yaptırıyormuş diye. Yarın bu şehirde olacağım, bu markaların ürünlerine ulaşabileceğim nereler var acaba, Babadağlar iş hanını duydum ama daha çok havlu bornoz çeyiz falan üzerineymiş orası sanırım. Bilen var mıdır acaba?

Teşekkürler şimdiden

 
Doğrudur. Babadağlılar iş hanın karşısında eski bir hamamda Kaynak Tekstil ikinci kalitelerini sattığı bir dükkan var oraya bir göz atabilirsin. Onun dışında fabrikaların ürün sattığı yerler Denizli merkez de pek yoktur bildiğim kadarıyla. Organizede fabrikaların satış mağazaları olabilir. Onuda bilmek gerek. Kaynak tekstilin Honaz yolu üzerinde hemen mesela organizeye girmene bile gerek yok.
Babadağlılar iş hanında havlu,bornoz,buldan bezi.. vs bulunur genelde.

  • kismisolungac  (19.09.15 01:39:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.