[]

lys ilk 100 bursu

1) dilde (ingilizce, fransızca herhangi biri) ilk 100'e girersek fakat dille ilgili bir bölüme gitmez örneğin arkeolog olursak devletimiz burs verir mi?
2) birden çok derece yapılırsa birden çok burs verilir mi?
3) bu "birden çok" olayında burs veriliyorsa birden çok dilde de geçerli midir?


 
dilde 2007'de 150. olmuştum, dille alakalı bi bölüme girmemiştim, turkcell 5 sene boyunca burs vermişti bana :D


  • la noix  (18.09.15 14:45:31) 
1) ilk 100 e gir ama tercih yapma yine verir. Yeter ki gir

2) bir burs verilir, ben bir aldım keşke dediğin olsa...
  • ripolip  (18.09.15 14:47:29) 
3) birden çok dereceye burs verilmez ama dereceye birden çok burs verilir, ben okul devlet ve özel bir kurumdan alıyorum mesela


  • ripolip  (18.09.15 14:50:31) 
ben dilde ilk 100e girmiştim 2008'de, yerleştiğim bölüm kimya müh. idi kyk'dan burs aldım. say-1, say-2 falan derecelerim de vardı ama sadece bu burs verildi. bazı burslar için başka yerden burs almaman gerekiyor, mesela benim okula giriş bursum da vardı kyk yatmaya başlayınca kestiler hatta bir kısmını geri aldılar. bir de kyk sigortalı çalışmanı da istemiyor o zaman da kesiyor bursu. ben alırken böyleydi en azından.


  • peki madem  (18.09.15 21:19:32) 
1- o bu sene değişti, yerleştiğin puan türünden burs alabiliyorsun devletten diye biliyorum.
2- hayır.
3- birden çok dilde sınava giremiyorsun lys için. tek oturumda hem fransızca hem ingilizce hem almanca sınavı yapılıyor. önceden işaretlediğin sınava giriyorsun.
  • reavelyn  (18.09.15 21:23:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.