[]

Fethiye'ye bu akşam hangi rota?

22.30'da mudanya'da olacağız. ilk defa fethiye'ye arabayla gidiyorum. google maps'de 3 alternatif var (capsli). özellikle bayram trafiğini de düşünürsek sizce hangisi mantıklı?

bu arada bu rotalarda yol çalışması vs. bilgisi olan var mı?


 
balıkesir ve eskişehir yolları tavsiye ederim, balıkesir yolunda bayram için ege ye gidenler varsa kalabalık olabilir , ondan bugunluk en sağdakini seçmen


  • psyence fiction  (18.09.15 11:48:04) 
Bozüyük - Kütahya - Afyon - Burdur güzergahı.

Yolalr hep duble rahat geniş. Ancak burdurdan sonra ara ara tek git tek gel'e düşebiliyor. Burdurdan sonra dikkatli gidin.
  • yatagants  (18.09.15 11:49:47) 
balıkesir yolu normalde güzel de bayramda nasıl olur bilmem. biz balıkesirden gitmiştik.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (18.09.15 11:49:55) 
Tavşanlı yolunu hemen unut :)

Mudanya'dan Bursa'ya gelirken otoyola Ankara istikametine gir. 60 - 70 km otoyol olacak. Mis gibi, sonrası İnegöl - Bozüyük; Eskişehir'e gelmeden İnönü - Kütahya - Afyon, yollar güzelleşti, rahat rahat gidersin ama ıssız yollar hep. Gece gideceğin için fark etmez diye düşünüyorum. Hayırlı yolculuk :)
  • minyatur dev  (18.09.15 11:53:06) 
Ben sana hep gittiğim yolu söyleyeyim.
Balıkesir-Akhisar-Gölmarmara(buraya dikkat et yol biraz dar bu güzergahtaki en kötü kısım)-Salihli-Alaşehir-Denizli-Korkuteli Ben Antalya ya gittiğim için devamını bilmiyorum Korkutelinde yol ayrılıyor ama bu yazdığım yerler çok rahat hatta çoğu yerlerde hız bile yapabilirsin. Kütahya tarafını sakın sakın sakın kullanma ayrıca eskişehir biraz ters sanki senin güzergaha. Sorun olursa yazabilirsin.

  • infernalcadre  (18.09.15 12:25:21) 
bursadan tatilde dalyana gitmiştim. alternatif yol olsun. bursa izmir aydın muğla üzerinden toplamda 8 saatte almıştım eğlenceliydi


  • karabela  (18.09.15 13:30:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.