[]

Eskişehir aktiviteleri

sevdicekle birlikte bu akşam Eskişehir'e gitmeye karar verdik, kalacak yer işini ayarladık. Arabasız gidiyoruz. Çiğ Börek yemek ve porsuk Etrafında yürümek dışında bir fikrimiz yok. Ne yapılır, nerede ne yenir, gündüzünde nereye gidilir, gecesinde ne yapılır? Yemek için mekan, oturmak için cafe/park/bağ/bahçe, gezmek için müze/sokak/cadde bütün öneriler kabulum. Iyi sabahlar dilerim herkese




 
Çiböreği Mamure tramvay durağının arkasındaki Has Kırım Çibörekçisi'nde yiyin. Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı'na gidin. Akşamüstü hava kararmadan ilk bira Barlar Sokağı Peyote. Sonra Varuna Cafe Del Mundo'da gece sonu. Ardından Pilavcı'da tavuklu pilav (suyu bol), İstiklal Marşı, Kapanış.

İyi eğlenceler.

edit: Vakit olursa Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü gezilebilir.

edit2: Bu söylediğim mekanları kime sorsanız söyler. Sazova haricinde her yere ulaşımı yürüyerek sağlayınız. Sazova'ya Espark'ın arka çaprazındaki kavşaktan kalkan dolmuşlarla gideceksiniz.
  • m3mphis  (18.09.15 09:06:54 ~ 09:10:32) 
@m3mphis'e ek olarak Odunpazarı evlerini gidip bir oraları gezebilirsiniz. Atlıhan falan bir bakınırsınız. Eğer engelli ve kız öğrencilere de bir yararımız dokunsun isterseniz Odunpazarı'nda Yılmaz Büyükerşen'in elleri ve yüzlerini kendisinin yaptığı Balmumu müzesi var orayı gezebilirsiniz. Bütün geliri onlara gidiyor. Böyle otantik bir ortamda ciğer et şiş falan yemek isterseniz Yıldız tramvay durağının orada Ciğerci Ahmet'e gidebilirsiniz. Ayrıca bir Irısh pub isterseniz, insanların arkadaş olduğu bir ortam Kızılcıklı caddesinde Drunken Duck var orayada bir uğrayın. Eğer hayvanlarla ve özellikle kedilerle aranız iyiyse, Cafe De Kedi'ye gitmenizi ve Didem ablanın yapmış olduğu ev yapımı limonataları tatmanızı tavsiye ederim. Hem kedi de sevmiş olursunuz. Yerine gelecek olursak Kanatlı alışveriş merkezinin önünden Kızılcıklı caddesine giriyorsunuz yolun sol tarafında ilerleyin. Caddenin sonuna doğru Sempati hayvan Hastanesi diye bir tabela göreceksiniz. O sokağa girin soldan 3. apartman olması lazım. Altında Go sahne var tabelayı görürsünüz. İyi eğlenceler.


  • Dr_Stat  (18.09.15 09:52:34) 
Balmumu müzesi ve atlıhan çarşısı +1. Atlıhan çarşısı içinde Eskisehire özel lületaşı dükkanları var alışveriş yaparsınız. Bunlar tarihi odunpazarı evleri dedigimiz bolgede hepsi. Ayrica burda cam sanatları müzesi var onu da mutlaka gezin. Bunların hepsi birbirine çok yakin zaten. Çibörek olarak Bulvar çibörek'i öneririm. Google'a Bulvar Çiğ Börek yazınca çıkıyor. Kahvaltı için adalarda(porsuk boyu) Hot n Fun'a gidin. Travellers' Bar'ın ara sokağı. Haller Gençlik Merkezine girin gezin. Hatta yemeginizi de içindeki pizzacida yiyin her yerde boyle pizza bulamazsiniz. Mr. Ninos Pizza.


  • sylvan  (18.09.15 11:15:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.