[]

TeknoSA Apple İndirimi

www.teknosa.com

Linkteki listeden performans/fiyat en iyi hangisi olur?

Air veya Pro düşünüyorum.

Bir de, kuzenimin öğrenci kartı bende duruyor, onu göstererek yararlanabiliyor muyum indirimden yoksa kuzenin de olması mı gerekir acaba?

 
sadece teknosa da değil apple'ın kendi sitesinde de mevcut bu kampanya. ben 2 hafta önce MF840TU/A modelini aldım çok memnunum. yanında da 700 tl değerinde beats kulaklık hediyesi var teknosa onu vermiyor sanırım?

kuzeninin adına satın alma işlemi yapmalısın. yani pc'ye bir şey olursa onun kimliğiyle gideceksin garantisi vs için.
  • elektr10  (18.09.15 00:39:54 ~ 00:40:28) 
fiyatlara baktim da hala gereksiz pahali ve onlarin ust ve yeni modelleri disarida bu fiyata. bariz kazik. i7 8gb ram 1 tb hdd mac mini 1400'e geldi. buradaki i5 ve 1.4 Ghz hdd'de 500 gb.


  • evimin paspasi  (18.09.15 00:57:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.