[]

Mersin'de İngilizce dil kursu

İnternet sitelerini araştırdım, sosyal medya hesaplarını taradım, sikayetvar.com'u karıştırdım, sözlükte aramaya inandım fakat buradaki yakın zamanlı dil kursu sorularında aradığımı bulamadığım için burada sorayım dedim.

Bu kış döneminde Mersin'de A1 seviyeden kursa başlamayı düşünüyorum. Şu an genel hatlarıyla fikir edinmiş durumdayım. Nihayetinde gidip yüz yüze anlaşarak 2+1, 3+1 vs. gibi fırsatlara ve fiyata göre karar verecek olsam da sizden de fikir almak istedim.

+Amerikan Kültür Yabancı Dil Okulları/www.amerikankulturmersin.com
+AmericanLIFE Dil Enstitüsü/www.americanlife.org www.facebook.com
+US Boston/www.usboston.org www.facebook.com
+Evrim Dil Kursları/www.evrimdilkursu.com www.facebook.com
+Deulcom International/www.deulcom.com.tr

+Amerikan Kültür Yabancı Dil Okullarının sağlayabileceği olası network avantajı ve kalburüstü eğitimi var.
+AmericanLIFE özellikle sosyal medyada etkin ve sınıf dışı etkinliği daha fazla gibi bir izlenim bıraktı bende.
+Niye bilmem US Boston'a kanım kaynadı. Ayrıca dönem ekim ayı başında başlıyormuş. Okulların 28 Eylül'e ertelenmesi ile Mersin'e geç tarihte gideceğim için bu tam da gidiş zamanlarıma denk gelmiş oluyor.
+Evrim Dil Kursları Cambridge sınav merkezi titriyle ciddi bir eğitim veriyor havasını verse de o irezil internet sitesi ve aile WhatsApp grubu gibi yönetilen Facebook hesabıyla bu izlenimi yerle bir ediyor.
+Deulcom International'ın her yerde gereksiz pahalı, eğitimi yetersiz ve ve dolandırıcı gibi bir imajı var.
+Aslında İngiliz Kültür Derneği Dil Okulları da ciddi düşündüğüm bir kurstu ama dönem 19 Eylül'de başlıyormuş :/

Sizden alacağım genel bilgiler ve kurs görevlileriyle yüz yüze görüşmelerin de işe yaramayacağı bir safha var: Eğitimciler. Eğitimci profili, kalitesi çok önemli olduğundan özellikle Mersin'de kursa gidenlerin, kendi gitmeyip kaynı gidenlerin fikri önemli, es geçmeyin lütfen :(

Not: Aslında bunu daha önce sormuştum ama hiç cevap gelmemişti, bir de sözlüğün prime time'ında şansımı deneyeyim dedim.

 
Yukarıda bahsettiğiniz dil kurslarının ingilizce öğretmede ne kadar yeterli olduğu sorgulanır. eğer bütçeniz el veriyorsa referanslı iyi bir hocadan özel ders alın derim ben. ing öğretmeniyim ve bana gelen hemen her öğrenci en az bir kaç kez yukarıda saydığınız kulvarda dil okullarına ciddi anlamda para kaptırmışlar. 500 lira verip sonuç alamamaktansa 1000 tl verin ve öğrenin bence.


  • felidaem  (18.09.15 02:07:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.