[]

PSN Ya da SEN hesabı

Selam. Bir aralar ülkeden ülkeye avantajları dezavantajları vardı diye hatırlıyorum psn hesaplarının. Yeni hesap alacağız da hangi ülkeden almamız daha iyi olur?




 
hong kong, endonezya, amerika ve türkiye aç. türkiye veya us üzerinden plus al. oyunları alırken endonezya ve hong kong kullanırsın. beleş plus oyunları ve plus indirimli oyunlarda usa veya trden alışveriş yaparsın.


  • mattiadestro  (17.09.15 22:58:40) 
Yani hem psn i hem de plus ı türkiye üzerinden açsak bir şey değişmez sadece endonezya üzerinden mi oyun alacağız?


  • Atimi  (17.09.15 23:28:55) 
hocam psn normal hesap. online oynamak için (ps4 için konuşuyorum) plusa ihtiyacınız var. makinada bir hesapta plus olması yeterli. tr veya US psn hesabı açıp birinden plus alın. diğerlerinden almama sebebimiz asya psn plus aylık bedava oyunların farklı ve dandik verilebilmesi. yanına da asya hesaplarından birini acarsiniz, ucuza oyunu oradan alırsınız.


  • mattiadestro  (18.09.15 00:25:38 ~ 00:26:33) 
Hocam söyle anlatayım hiç online oynanmayacak büyük ihtimalle. Sadece pes, mortal kombat gibi oyunların campaign kısımları oynanacak. En azından şimdilik. Mortal kombat x almak için nereden açalım en uygunu hangisi olur?


  • Atimi  (18.09.15 00:31:47) 
o zaman endonezya hesabı acin gitsin.


  • mattiadestro  (18.09.15 00:55:08) 
Teşekkürler hocam


  • Atimi  (18.09.15 08:48:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.