[]

ielts ne zaman girmeli ?

merhaba,

iş başvurusu yapacağım şirket ielts 6 istiyor.

ielts'e baktım. 10 ekim ve 24 ekimde var.

şimdi 6 'yı rahat alırım da para boşa gitsin istemiyorum, eğer 7,5 ve üzeri alırsam şu an çalıştığım şirket daha çok dil tazminatı verecek.

ne dersiniz ?

10 ekimde girip garantili 6 almak mı

yoksa 24 ekimde girip, o işin patlama ihtimaline karşı 7,5 üstü almak ?

 
işi kaybetme riskini alıp alamayacağınıza bağlı. yaşadığınız koşulları bilemediğimden sizin için bir şey söyleyemem ama benim işe ihtiyacım olsaydı ielts ile gelecek ekstra ücreti gözüm görmez 10 ekimdeki sınavda paşalar gibi geçer işime başlardım.


  • kalpsiz mikrop  (17.09.15 15:37:02) 
Iki haftada 7,5a cikartacaksin yani?


  • baldur2  (17.09.15 15:42:13) 
eğer 24 ekimden sonra sınava giremeyeceksen yani iş yeri senden bir an önce bu sertifikayı istiyorsa 24 ekimde gir. nasılsa 10 ekimin sonuçları 23 ekimde açıklanacak ve sen 24 ekimdeki sınava kayıt için geç kalmış olacaksın.

bence 24 ekimde gir, 6 yı garantile. sonra tekrar çalış 7.5 al. aldığında da maaşın güncellenir.
  • sttc  (17.09.15 15:49:19) 
www.examenglish.com

6 ile 7.5 arasinda bayagi fark var. 2 haftada olacak is degil.
  • fortisvita  (17.09.15 17:24:06) 
Açıkçası günde 1-2 saat çaba ile ielts teknikleri üzerine yoğunlaşırsan hiç çalışmamaya göre 2-3 haftada 1-2 puan artırabilirsin


  • gezegen olan pluton  (17.09.15 17:29:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.