[]

Cepteteb Geri Dönüş Süresi

Bu salı (ayın 15'inde) Cepteteb için başvuruda bulundum. Normal şartlarda sıkıntı değil beklemem ancak ay sonunda (27'sinde) yurtdışında olmam gerekiyor ve Cepteteb'i de ATM'den döviz çekebilme vs. imkanları için açtırdım işin açığı.

Tecrübe paylaşmak isteyen olur mu, aşağı yukarı kaç günde geliyor kart? İşler nasıl yürüyor?


 
normal şartlar altında 27'sine kadar eline gelmiş olur kart. ama özel bir durum olur mu onu bilemeyeceğim.


  • hypervaskulerdondurucu  (17.09.15 13:43:22) 
Pazartesi başvuran arkadaşıma bugün geldi.

şehir: İstanbul
  • lcha  (17.09.15 14:40:39) 
Ben 2 gün sonra almıştım, teslim edildikten 30 dk sonra kart aktivasyonu gerçekleşti.


  • neyehbe  (17.09.15 16:34:46) 
Sonuç şöyle oldu, belki sonradan aratan, bilgi almak isteyen olur diye eklemek istedim: yaklaşık 2-3 gün sonra iletişime geçip randevu almak istediler, oldukça kısa bir süre içerisinde de temsilci arkadaşlardan birisi adresime kadar gelip 3 dakikalık bir prosedür sonrasında kartı teslim etti.


  • sevgikusunkanadinda  (23.09.15 18:37:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.