[]

Akıcı bir kitap önerisi

15saatlik yolculuğum var, akıp gidecek kitap söyler misiniz meritokrasiden, atayım kindlea




 
jean c. grangé - siyah kan


  • chaotic good  (17.09.15 10:57:32) 
jean c. grangé - sisle gelen yolcu.


  • nedendir bilinmez  (17.09.15 11:14:49) 
neil gaiman, terry pretcher(?) -- Good Omens.


  • charlotte blanc  (17.09.15 11:17:09) 
*Asimov serileri olabilir.
*Frank herbert'in dune serisine başlayabilirsin.
*Arthur C Clarke'in rama ile buluşması olabilir. Bu bayağı iyidir, dört cildin ilk kitabı. diğer ciltlerin ebook hallerini bulamamıştım. bulursan onlar da olabilir.
*philip k dick; marsta zaman kayması, alfa ayının kabileleri,
*Okumadıysan taht oyunları olabilir.
*ayrıca daha kısa bir yolculukta haruki murakami'nin yaban koyununun izinde'sini bitirmiştim. bu yazarın diğer kitapları da olabilir.

*15 saat hem zaman geçsin hem de iyi kitap okuyayım dersen de Herman hesse'nin kitapları olabilir. Bir kaçı vardı galiba merit'de.
*Sabahattin Ali'nin 1&2 Bütün öyküleri, içimizdeki şeytan olabilir.
  • puc  (17.09.15 11:19:17) 
John Verdon kitaplarindan biri.


  • VIPCH  (17.09.15 11:23:40) 
chuck palahniuk'tan herhangi bir kitap akar.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (17.09.15 12:10:01) 
Ihsan okray anar - amat


  • baldur2  (17.09.15 12:25:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.