[]

digiturk iptal çilesi

digiturk üyeliğimi sözleşme bitimi nedeniyle iptal etmek istiyorum. 3 gündür aralıksız 4739999'a faks çekmeme rağmen hiç bir şekilde iletilmiyo. baktım faksla işi çözemiycem ben de mektup adresine dilekçe ve nüfus kağıdı fotokopimi göndererek çözeyim dedim çünkü yakınımda (fatih) elden teslim edebileceğim teknik servis de bulunmuyo.

yanlış hatırlamıyosam mektupta karşı tarafın teslim aldığına dair bana bilgi verilebiliyodu. adını bilmiyorum ama postaneye gittiğimde ulaştı bilgisini vermelerini istiycem ki digiturk yine ulaşmadı diye bahane uyduramasın.

sizce uzakta da olsa teknik servise gidip elden de belgeleri teslim etmeli miyim yoksa güzide ptt teşkilatımıza teslim etmem yeterli olur mu?

söz konusu digiturk olunca mektubu elden götürmeyi bile düşünmedim değil gerçi...

ps: yakın zamanda iptal edip çözüme kavuşan arkadaşlar varsa fikirlerini de alabilirim.

 
Umudunu kirmak gibi olmasin ama ben en son reciver'i teknik serviste dukkanin ortasina firlatip kurtulmustum. Ondan onceki sureci soylemeye gerek yok heralde.

Gecen gun de yeni uyelik icin aradilar. Yok su bedava bu bedava diye. Iptal prosudurunuz degismedigi surece para da verseniz uye olmayacagim deyip kapattim.
  • brkylmz  (17.09.15 10:05:24) 
dostum ben digitürke mail atıp hallettim. önce btk'da şikayet açtım ama bi etkisi oldu mu bilmiyorum.


  • check minus  (17.09.15 11:34:07) 
@check minus aynı yolları ben de izleyeyim hallolur umarım


  • kakamelsokoban  (17.09.15 11:35:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.