[]

Bulgur, pirinç vs. neden kelebeklenir?

Kavanozun içinde bile kelebeklenmiş olmasının sebebi tam olarak nedir?

Siz bunun önüne nasıl geçiyorsunuz?


 
az miktarda alıyorum, ağzı iyi kapalı kavanoza koyup güneş almayan yere koyuyorum. Ama çözümü bu mu bilmem, yine de kelebeklenebilir. 'n iyi çözüm az almak.


  • whoosie  (17.09.15 09:09:48) 
Ben de az alıyorum, yani bir paket bulgur mesela. Bunu ya iyi paketlemeye özen gösteriyorum ya da cam kavanozlarda tutup güzelce kapatıyorum. Gölgede falan da tutuyorum aslında, yazın hep aynı sorunu yaşıyorum.


  • dessy  (17.09.15 09:11:25) 
önüne geçmiyorum, kavanozdaki kelebeğin evindeki kediden farkı nedir? daha şirin olması yaşama hakkı olmadığını mı gösterir?

bırak yesin yavrıcaklar. yavrııım. kıyamam.
  • [silinmiş]  (17.09.15 09:14:25) 
kavanoz icine iki uc adet defne yapragi koyarsaniz bu durumu onlemis olursunuz.


  • nax  (17.09.15 09:17:24) 
buzdolabında saklayın yer sorunu yoksa.


  • animalman  (17.09.15 09:17:51) 
nax, defne yaprağını tazelemek mi gerekiyor? zamanla kuruyunca sıkıntı oluyor mu?


  • dessy  (17.09.15 09:21:01) 
Deniz kenarı bir ildeyseniz nemden dolayı olabilir. İstanbul'da böyle oluyor sanırım.


  • amarat  (17.09.15 09:29:21) 
defne yapragi zaten kurutulmus sekilde satilir. taze defne yapragi kullanirsaniz yaprak zamanla kuflenir.
kavanozdaki bakliyatlar bitene kadar ayni defne yapraklarini kullaniyorum. icindeki bitince yeni aldigim paketle yapraklari arada bir degistiyorum.
pirinc, bulgur, nohut gibi her turlu bakliyat ve findik, badem gibi kuruyemis paketlerine koyuyorum.
  • nax  (17.09.15 10:17:47) 
defne yaprağı kokutmuyor mu kavanozdaki malzemeyi?


  • animalman  (17.09.15 10:54:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.