[]

yabancı olduğumu söylemeden buluşsam ?

ingilterede okuyorum moruklar, tinder kullanıyorum. bio kısmına turkish yazınca eşleşme gelmiyor hiç. yazmayınca eşleşme yağıyor mübarek.

2-3 satır yazışıp buluşma ayarlayabiliyorum burda.
mesajlaşırken yabancı olduğumu anlamazlar diye düşünüyorum. ismimde international bi isim. ama buluşsak konuşurken sıçarım arada sırada. aksanlı konuşursa karşı taraf anlamayabilirim kimi zaman.

diyorum ki tinder da hiç bahsetmeyim türk olduğumdan, buluşuca "surprise madafaka" tarzunda türküm burda okuyorum falan diyim?

karşı taraf dumur olur mu? tokatlayıp pis türk der mi ? yoksa geldik takılıcaz artık mı der yoksa hiç siklemez bile mi ? büyük risk gibi geliyor bana böyle bişey yapmak ama buluşayım da istiyorum eşleştiklerimle. napam sizce

 
en fazla yarım saatin çöpe gider, yapıştır gitsin.


  • klassno  (16.09.15 22:17:47) 
Sormadıysa zaten söylememen doğal diil mi?
Milliyet kısmı boş mu şu an?

  • 7876  (16.09.15 22:26:11) 
"Kıbrıs" taktiğini denesene?


  • pulsartgr  (16.09.15 22:27:29) 
aslen yunan / ingiliz olduğunu, bazı sorunlardan dolayı dedenin türkiyeye yerleştiğini söyle.


  • yamuklu sucurta  (16.09.15 22:28:37) 
@7876 söylemeyip yanında hebele hübülü ingilizce konuşmak da var, aksandan anlaşılıyor zaten hemen

@pulsargr onu bi kez başka yerde kullandım, çok pis götümde patlamıştı, bulaşmayayım diyorum
  • mhmtt  (16.09.15 22:31:55) 
Bulgar göçmenliği olabilir belki. Bariz bir Araplık/Kürtlük (eksilemeye şimdiden başlayın, anca biter) yoksa pek sorun olmaması lazım aslında.


  • pulsartgr  (16.09.15 22:37:27) 
Bence yalan atma. Buluşunca sorar zaten söylersin türküm ben ama milliyyet yazınca neden anlamadım eşleşme çıkmadı diye. Sanmıyorum ki ırkçı olsunlar. Ha eğer zaten seni kimliğinden ötürü yargılıyırsa sittir et gitsin. Milliyetçilik yaptığımdan değil, yanlış anlama. Seni bi etiketinden ötürü yargılıyors belli ki pislikmiş o ondan hiç devam etme bölesiyle zaten:)


  • 7876  (16.09.15 22:49:15) 
Zaten derdin takilmak ne takiyosun kafaya.
Kibris ya da greek +1
Bir sey olmaz yardir.
  • anil  (16.09.15 23:07:14) 
bence bos birak ama greek falan deme, cok feci patlar elinde, kac kere husran hikayesi dinledim bu yuzden. bence bulusana kadar milliyetini soylemek zorunda degilsin zaten, sorana kadar da soyleme. utanilacak veya saklanacak birsey oldugundan degil gerek olmadigindan, karsi taraf onemsiyorsa da bu onun hakkinda sana fikir verir. fakat ilk once baska seylerden konusun, zira simdi bizim turklerin italyanim falan demesi gibi elin suriyelisi pkklisi de ben turkum diyor, yani onyargi yaratmis insanlarla karsilasmis olabilir. bir de tabi comarlar var. yani sen kendinden sorumlusun baskasindan degil.


  • mavicorap  (16.09.15 23:37:29) 
ben yurtdışında yaşarken kıbrısın ekmeğini çok yedim :)


  • facebook  (16.09.15 23:40:29) 
ben hep turkum dedim, hic geri cevrildigim ya da farkli bir gozle bakildigim olmadi. bircogu sonradan gelip beni ziyaret etti tanistiklarimin.

sizin ne kadar guven verdiginize bagli olay.
  • eastanbool  (17.09.15 00:37:42) 
Kıbrıs +125425

Cyprus'u yapıştıktan sonra 10'undan 9'u rum mu türk mü demez. Nedense kıbrıs diyince hawaii gibi falan sanıyorlar. Benim karşılaştığım avrupalılar öyleydi yani en azından. Bazıları da bilmiyor "akdenizde bi ada" diyorum primime prim katıyorum.
  • youshookmeallnightlong  (17.09.15 00:38:03 ~ 00:39:07) 
aga milliyetini belirtmezsen yalan soylemis olmuyorsunki. Sorarsa soylesin. Sok da olacaklarini sanmiyorum senin zaten ingiliz olmadigini biliyolar. Yunanim Bulgarim yalanlarina girme reZil olursun.


  • baldur2  (17.09.15 05:56:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.