[]

Ankara, ankaraya yakın mahalleler

Şimdi arkadaşlar, bizim valide Ankara'dan ev alacakmış, almışken ben de o evde ikamet edeyim dedim. Okulun ankaray güzergahının üntünde olmasından ötürü metroya yakın bir ev aramak daha mantıklı geldi. Ancak ankara'yı semtleri ve mahalleleriyle tam tanımayan biri olarak hangi semt ve/veya mahallelerden geçer bu ankaray bilmiyorum. yeşillendirirseniz çok makbule geçer.




 
bence fakülteyi söylesen de semt için tavsiye alsan daha mantıklı olur. ankaray dediğin 2 ucu 15 dakika durakları da abuk yerlerde; yolun kenarında.


  • konskenkova  (16.09.15 21:38:51 ~ 21:40:05) 
gazi iletişim hocam, malum aştinin karşısı. ha tabii, insan direkt öyleyse bahçelievlerden alsana yürüme mesafesi diye düşünebilir, anca annemin 60-65 bin lira arası bütçesi var. elbette o da seçenekleri yeterince azaltıyor.


  • an isolated homo sapiens sapiens  (16.09.15 21:48:59) 
çankaya içinde 60-65 bin'e ev çok zor. çok iyi araştırmak lazım. belki kurtuluş-dikimevi arasında ev bulabilirsiniz.


  • konskenkova  (16.09.15 21:54:56) 
Abidinpaşa, 50.Yıl, Cebeci bir ihtimal bulunabilir o fiyata. Olmadı Türközü'ne bakın, tam fiyatlara hakim değilim orası için.


  • heritage  (16.09.15 22:10:17) 
hocam, semt/mahalle ismi vermiş olmandan ötürü müteşekkirim ancak hangi ilçelerde olduğunu da yazarsan çok makbule geçecek.


  • an isolated homo sapiens sapiens  (16.09.15 22:16:30) 
dikimevi topraklik falan denilince sokak ayrimina girmezsek cankayanin mamak ile siniri gibi oluyor, cankaya ilcesi icin son sinir kolej. kurtulus da belki dahildir. bence ankara hukuk siyasal taraflarina yani cebeciye bakabilirsiniz. fakat 60-65e ev bulsaniz bile hem kucuk hem eski olur.


  • mavicorap  (16.09.15 22:29:58) 
metroya yakın ise, varlık mahallesi, yenimahalle çarşı, batıkent, serhat mahallesi, çakırlar, eryaman güzel semtler.

ankaray üzerinde ise, emek, bahçeli, beştepe, tandoğan, mebusevleri güzel semtler. hangisini sahibinden'e yazsan çıkıyor zaten :)

ankara'da o fiyata ev bulursan beni de yaz.
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (17.09.15 10:13:00) 
abidinpaşada 60bine ev bulun hemen alıcam 2 tane.
lan ben doğma büyüme abidinpaşalıyım, nerde bu 60-65binlik evler hiç görmedim.

  • battal gemalmaz  (17.09.15 10:15:36) 
o fiyatlara cok zor bulunur, astiye yakin yerlerde en kotu, en oturulmayacak evler 120.000 den basliyor; o da hem ici cok kotu hem kotta hem de minicik evler


  • kamyonsans  (17.09.15 10:19:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.