[]

Göz doktoru varsa bakabilir mi? (sari nokta)

2 yil once basima bir olay gelmisti, Durup dururken baktigim yerde bir noktayi goremez oldum, o kismi bulanik mi goruyordum oyle bir sey, cok hatirlayamadim simdi. Yarim saat sonra gecmisti, en kisa surede hastaneye gitmistim ama bir sey cikmamisti. Bir 5-6 ay sonra yine oldu. Ama bu sefer once bir noktayi goremedim, sonra da hani normalde dumduz karsiya bakarken solu sagi da biraz gorursunuz, solu gorememistim. 15 dakika sonra falan o da gecti. O gun saat gec oldugu icin sonraki gun doktora gitmistim, bir test yapti, boyle bir yere bakiyorum, noktalar cikiyor, nokta gordukce dugmeye basiyorum falan. Yine bir sey cikmamisti. (halbuki bunun yasandigi an doktora gidebilsem, goremedigim bircok nokta olacakti.)

Neyse sadede gelirsem, simdi sari nokta reklamlari cikmaya baslayinca, suphelendim, Acaba sari nokta olabilir mi diye? Cunku belirtilerinin birebir tuttugu zamanlar olmus goruldugu uzere. Ama hep 55 yas uzeri falan diyor internette, ben daha 20 yasindayim. Korktum. Doktora gitsem eger sari nokta hastaligina sahipsem belli olur mu? 5-6 ay once gozum bozuk mu diye gitmistim, gozun bozuk degil demisti. Sari nokta isem, orada belli olur muydu?


 
aklına kötü şeyler getirme dostum göz doktoru değilim ama dediğin sorunları kardeşim yaşamıştı önemsiz bir şeyden ötürüydü (sinüzit başlangıcı gibi) geçti gitti bir daha hiç olmadı, sarı nokta falan değildir, yine de git bir dr baksın tabi, neyse sorun ilacını yazsın


  • theos ek mekhanes  (16.09.15 19:09:40) 
amsler grid testi diye ara google'dan, kareli bir kagit gibi dusun, belli bir uzakliktan bakiyorsun.


  • opucuk baligi  (17.09.15 00:32:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.