[]

gazi hemşirelik ders başlangıç tarihi

ne zaman? bir de ders kayıtları internet üzerinden yapılacak diyolar ama nası giriş yapcaz? bilgilere nereye gidiyo? internet üzeirnden kayıt yaptık.

yeğenim daha gitmedi üniversiteye. başladı mı acaba dersler?


 
sbf.gazi.edu.tr akademik takvim

ogrenci.gazi.edu.tr öğrenci kaydı...

gazi üniversitesinde okumuyorum. sadece web sitesine girdim...
  • unique hint kumasi  (16.09.15 18:02:00 ~ 18:04:37) 
Ders kayıtları bitti.
Dersler bu hafta başladı fakat ders olacağını sanmıyorum.

  • onheil  (16.09.15 18:06:31) 
peki bugün kayıt yapılabilir mi? hiç bilmiyoduk. yeni farkına vardık. nolcak?


  • nemo problemo  (16.09.15 18:12:58) 
danışman onayları yarın ve cuma. danışmana ulaşın insaflıysa kayıt yapar.


  • passion rules the game  (16.09.15 18:13:52) 
okulllar 28inde açılacak denilmişti. insaflı değilse nolcak peki? gitmicek mi okula? gerçekten bilmiyoruz daha önce kayıt filan yaptırmadık böyle.


  • nemo problemo  (16.09.15 18:37:54) 
hayır yurtkuru bekledik onun sonucunda gidilecek diye düşündük. yani doğru mu anladım? ders kayıtlarını yapmazlarsa okuyamayacak mı 1 sene?


  • nemo problemo  (16.09.15 18:46:35) 
ya danışman büyük ihtimalle yapar, olmazsa dilekçe verir işte şu nedenden dolayı kayıt tarihi kaçırdım diye bölüm halleder. hele bir danışmanla görüşün.


  • passion rules the game  (16.09.15 19:10:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.