(7)
Yabancılara Uygun İst'da Kurs, Eğitim, Hobi vs.
Merhaba, kız arkadaşım(İspanyol vatandaşı) bir süreliğine Türkiye'ye geldi. 3 hafta daha burda. Ben çalıştığım için canı sıkılıyor doğal olarak. Bir süre oyalayacak bir şeyler arıyorum. Yabancıların gidebileceği hobi kursu, eğitim vs veya günlük 3-4 saat çalışılabileceği(sembolik ücret karşılığında)
Merhaba, kız arkadaşım(İspanyol vatandaşı) bir süreliğine Türkiye'ye geldi. 3 hafta daha burda. Ben çalıştığım için canı sıkılıyor doğal olarak. Bir süre oyalayacak bir şeyler arıyorum.
Yabancıların gidebileceği hobi kursu, eğitim vs veya günlük 3-4 saat çalışılabileceği(sembolik ücret karşılığında) bir yer önerebilir misiniz? Teşekkürler.
0
ismek'in türkçe kursuna başvursun hehehe
0
İsmek ve halk eğitim kurslarına baktım. Kurslar kızın gittiği hafta başlıyor. :)
0
istanbul'u gezsin..3 haftada zor bitirir..ismek'e gitse dil falan sorun olmaz mı?
0
dedim dedim de kime dedim
(
16.09.15)
9. gelişi olduğu için İstanbul'da gezilecek yer bırakmadık. Daha çok hobi kursu veya ufak tefek garsonluk vs gibi bir iş bakıyorum açıkçası.
0
çeşitli yerlere ispanyolca-türkçe veya ispanyolca-ingilizce konuşma arkadaşı diye ilanlar bıraksın..starbuckslara falan olabilir..hem insanlarla tanışır hem dil öğrenir eskiden olsa CS'ye baksın derdim ama..CS öldü..
0
dedim dedim de kime dedim
(
16.09.15)
Biraz gec oldu ama daha yeni aklima geldi. Facebook grubu var los espanoles en estambul diye, oraya bi bakabilir :)
0