[]

dertleşelim mi?

evrene acayip atarlıyım bugün. aybaşında inanılmaz güzel bi tatilden döndük çok güzel dinlenmişken moral depolamışken geldiğimizin ertesi günü eşimin ailesi saçma sapan şeyler yaparak ne moral ne dinlenmişlik bıraktı. onlarla mücadele etcez diye taş taşımıştan beter yorulduk. zaten ruhsal yorgunluk çöktü üstüme, 9 günlük tatil söylentileri dolaşmaya başlayınca tamam dedim bu 9 gün evden çıkmayız dinleniriz.

şimdi öğrendim ki tatil de idari olmuş. bizim müdür zaten manyak. koca bina ve ek bina kapanıp gidiyo. tek bizim müdürlük aman bişey olur diye her odadan iki kişi bırakıyo idari izinde. hadi yarım gün olunca neyse de 2 buçuk gün millet yatarken gelmek zoruma gidiyo. çünkü bizim oda zaten 2 kişi. iş yoğunluğu dağlar kadar. bari bi gün birimiz bi gün birimiz gelelim dedik onu da kabul ettiremedik. eşim izinli olcak üstelik yatacak 9 gün, adamı evde bırakıp ben gitmek zorunda kalıcam sinir içindeyim.

ağustos sonu işyerinin görevde yükselme sınavına girmiştik. sorulara baktığımda 2 yanlışım vardı. kazanıp kazanmamam çok ince bi çizgiydi ancak işi bilen az kişiden biri olduğum için sonradan tercih edilen ben olacaktım muhtemelen. şimdi sonuçlar açıklandı ve ben gördüm ki umduğum puandan 10 puan daha düşük gelmiş. muhtemelen kodlarken kaydırdım. elime sıçayım diyorum şimdi. göz göre göre kaçırdım istediğim pozisyonu. üstelik bilmesem, sınav kötü geçse eyvallah derdim şimdi bana amir olarak kim gelecek nasıl biri olacak stresi şimdiden bastı ya ters biri gelirse diye.

bombok geçiyo günüm. utanmasam oturup ağlıycam iç sıkıntısından. sizde durumlar nedir? gününüz nasıl geçiyo? umarım moraliniz benden iyidir.

 
işyerinde belirsizlik var bir ekip istemediğimiz bir yere gönderilecek 14 kişiden 9 u gidecek kimler gidecek belli değil.Herhangi bir hak kaybı vs olmayacak ama gönderildiğimiz lokasyon istemediğimiz bir lokasyon. Günlerdir iç sıkıntısından ruhum daraldı,

Hayırlısı diyorum.
  • basond  (16.09.15 13:09:39) 
İş yerinde çalıştığım ekip 3 kişilik. Önümüzdeki hafta yetişmesi gereken ciddi işler ve iş yoğunluğumuz var. 1 kişi izin alıyor biliyordum. 2 gün önce öğrendim ki diğeri de izin almış.

Tek başıma eşşek gibi çalışıcam. Bir de dalga geçer gibi "ay çok yoğunuz" "ay şu hafta bitmeden şunu da bitirelim mi" diye bana iş paslıyorlar. Hakikaten deliricem.
  • lcha  (16.09.15 13:41:38) 
dün dışarıda sıcaktan leş gibi terledim, gece de eve saat 2 gibi gelebildiğim için dayanamayıp yatağa devrildim. sabah kalktım duş almak için, baktım su buz gibi akıyor. dedim heralde hava basıncı düştü, ayarladım onu kapalı gözlerle. ama su hala buz. tekrar gittim kombiye, bu sefer ekrandaki hata mesajını gördüm; F.28 / gaz gelmiyor. allah allah dedim ne alaka. sonra ev arkadaşım dedi ya dün gaz saatini değiştirmişler, kapıya kağıt bırakmışlar, ondandır belki. gittim baktım hakkaten vanayı kapatmışlar. açtım vanayı, geri geldim kombinin yanına, kapadım açtım kombiyi, yine aynı. sonra o kağıda baktım, arkasında ilk gaz açılırken ne yapılması gerektiği talimatı varmış. ocağı, açıcaz, bi yakıcaz, havadan dolayı ilk bi sönecek, sonra tekrar yakıcaz vs vs. anlatıldığı gibi yaptım aynen. tamam dedim artık duşa, servise geç kalıcam yoksa (daha köpeği çıkarmam gerek). gittim kombinin yanına, kapadım açtım tekrar, lan yine aynı. kapa-aç, kapa-aç, kapa-aç, düzelmiyor. sonra saate bir baktım, servisin gelmesine 3 dk kalmış zaten, yarım saati heba etmişim... küfürler ederek vazgeçtim. gittim deodorant ve parfüm bastım üzerime, giyindim, köpeği bi çıkardım 2-3dk, sonra çıktım servise. araca bindiğimde 10dk gecikmiştim, allahtan bekliyorlar, bırakıp gitmemişler.

bir telekonferans vardı bugün saat 11-12 arası. başka bir acil durumla uğraşırken o toplantının 30dksını kaçırdığımı farkettim. acil durum da kafa yoran cinsten bişeydi, neyse allahtan sadece 30dk telekonferans çekip çıkacağım diye avuttum kendimi. o telekonferans da 50 dk uzadı, 12:50'de çıktım beynim akmış bir vaziyette. hala kendime gelemedim...

şu anda insanlardan kaçmaya çalışıyorum. akşam olsun eve gidince şu gaz sorununu çözüp bir duş alacağım ilk önce.
  • loveinaflipbook  (16.09.15 13:47:22) 
evde yatıyorum :)

canını sıkma diyen psikolog gibi olacak ama küçük şeylerle mutlu olmayı denemek lazım. haftaya evden çok uzaklaşmazsınız, alışveriş yaparsınız, tembellik yaparsınız moraliniz düzelir.
  • [silinmiş]  (16.09.15 14:02:48) 
Simdi tum bunlar sana cok can sikici geliyor ve kafana takiyosun, icin icini kemiriyo. Kim gelicek basima, neden boyle oldu falan. Emin ol ki gereksiz ne kadar ayrinti varsa ben de takiyorum. Ayni senin gibi. Ust komsuyla karsilasiyorum kapida, cocugun tipini begenmiyorum, ay diyorum bu cok hoppa zippa bisey, ses yapar falan, ona takiyorum. Halbuki ne belli. Tatil biraz handikap olmus evet. Ama ozel sektor, avantajlari kadar dezavantajlari da var. Hicbiri moral bozucak, uzucek seyler degil. Takma lutfen. Bosuna uzuldugumuzle kaliyoruz.


  • balpolen  (16.09.15 14:49:16) 
dertler dertler..
allah sağlık sıhhat versin gerisi boş

  • eksimeksi  (16.09.15 16:36:55) 
her resmi tatilde, her cumartesi çalışıyorum,eşim tail. akşam sekizde eve gidiyorum, eşim altıda geliyor.
sürekli birşeyler yapmaya yetiştirmeye yetişmeye çalışıyorum. hersaniye birşeylr yapıp yetiştirmek ten çok sıkıldım. bu iş temposu yuzunden kötü enerjmi herkese yansıtıyorum. kaşlarımı aldırıcam mesela ama ben çıkınca kuaförler kapalı oluyo . nasıl olayım işte. böyle şeyler.

  • gulsum  (16.09.15 17:32:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.