[]

Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğini nasıl buluyorsunuz

Soru başlıkta




 
hevesli. o kadar.


  • brkylmz  (16.09.15 12:53:13) 
sözlükte neden beğenilmemiş bilmiyorum ama ben amatör bir izleyici olarak gayet başarılı buluyorum. ha kötüleyenler james cameron'la falan kıyaslıyor sanırım.


  • tolga asp  (16.09.15 12:53:40) 
Bütün numarası iyi bir ekiple çalışması. Zaten o da ortalama seyirciye hitap etmesini sağlıyor. Ne zamanki çektiği filmin her şeyi olmayı bırakıp sadece yönetmenlik yapar, o zaman sorunuzun cevabı ortaya çıkar. Şimdiki hali ile sadece kendi isteklerini tatmin ediyor.


  • taauzaklarda  (16.09.15 13:26:05) 
  • hair freak  (16.09.15 13:30:18) 
hevesli +1
işlerini ekip danışmanlığı üzerinden yürütüyor, "hadi şimdi şunu çekelim, şöyle olsun" diye bir gaza geliyor, ekip diyor ki "aman abi bu ışıkla, bu saatte onu çekemeyiz, istediğin şeyi vermez, biz onu şöyle şöyle yapalım iyisi mi"...

eğitimini almadığı için bu tip şeyler normal, ama yönetmenliğe soyunuyorsan ortaya paradan daha fazla şey koymak gerekiyor bence, ki titrin hakkıyla "yönetmen" olsun.
  • loveinaflipbook  (16.09.15 13:32:08) 
mahsun k. bir şey yapmıyor ki. kamera arkalarını izlemiştim, her şeyi görüntü yönetmeni ve yardımcıları yapıyor. çünkü işinin ehli adamlar. mahsun k. işin tekniğine, teorisine ve uygulamasına dair hiçbir şey bilmediği için "bu sahneyi şuradan çekelim." demekten ileriye gidemiyor.

yoldan geçen adama bütçe ver iki görüntü yönetmeni tutup onlara direktif vererek gayet yönetmenlik yapabilir. tabi kağıt üzerinde yönetmenlik olur bana göre hiçbir şey ifade etmez. mahsun'un filmleri de bir şey ifade etmiyor zaten.
  • halitkin  (16.09.15 13:56:47) 
beğeniyorum, nispeten cesur filmler çekiyor bence. ha işin tekniğini bilmiyordur şudur budur, olabilir doğrudur inanırım ama adamın senaryoları güzel iyi de işliyor bazı filmleri basit kalmış ama yine de beğeniyorum.

bana 70/80 lerde çekilen filmleri hatırlatıyor bir şekilde, mandra filozofu vs. ile vakit geçirmekten iyidir mahsun filmleri bana göre.
  • selam  (16.09.15 14:04:50) 
şarkıcılığından ve besteciliğinden daha iyi buluyorum.

şarkılarını dinlemeye tahammül edemezken filmlerini izleyebiliyorum.
  • akil kupuru  (16.09.15 14:08:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.