[]

Antalya'da Gezme, Yeme, İçme

Selam herkese.

4-5 günlüğüne Antalya'ya gidiyorum merkeze. Hayatımda ilk kez gidiyorum ve hiç bir fikrim yok. O süreye sığabilecek şekilde kesin gidip gör dediğiniz yerler (mekan, sahil, müze, hepsi dahil) nelerdir? Nerede ne yenir-içilir? Merkez dışında nerelere gidebilirim? Bir de paraşüt olayını çok istiyorum aslında, merkezde var mı, nasıldır fiyatları bilen var mıdır? Ayriyetten ağırlıklı olarak blues-hard rock-metal dinleyen bir tipim, o tarz bir mekan var mıdır merkezde? Ya da böyle çello falan değişik akustik takılan bir mekan da olabilir?

Bunlar dışındaki şeyleri de yazın lütfen, dümdüz bunlar geliyor şu an aklıma.

 
sisci ramazan da piyaz kofte fln.

7 memet de de ne bulursan ye.
  • bryan fury  (15.09.15 23:04:54 ~ 23:05:06) 
kaleiçi'nde takılabilirsin. piyazcı sami'de piyaz ye mutlaka. ışıklarda piyasa yapabilrisin. konyaaltı beach parkta ücretsiz halk plajında denize girebilirsin ya da para verip aqualand'e gidebilirisin.


  • komando kani var bende  (15.09.15 23:10:46) 
Yaş, maddi durum bilgisi paylaşabilirsen daha sağlıklı fikirler çıkacağı kanaatindeyim.

Genel bilgiler açısından;

komando kani var bende+1, piyazı piyazcı sami'den başka yerde yeme. Antalya'nın ünlü tatlısı da kabak tatlısıdır. Rakı vs yapacağım dersen ister ocakbaşı olsun ister balık lokantası, hibeş deneyebilirsin. Piyaz, kabak tatlısı, hibeş hepsi tahinlidir. Tahin bizim olmazsa olmas:)

Müzik konusunda maalesef çok spesifik mekanlarımız yok, düz rock/türkçe rock dinlerim dersen kaleiçinde tudors'a gidebilirsin. Road House var, orası daha bi rock çalıyor gibi. Daha detay soru sormak istersen mesaj butonu sağda:)
  • hadi hadi  (15.09.15 23:14:42) 
tahinli piyaz yerdim ben olsam :D kaleiçi genelde türkçe pop çalan yerlerle doludur, işte rock mock çalan birkaç yer var bildiğim, roadhouse, hope inn, raven pub. the goblin'de de çalıyorlardı galiba. kaleiçi'ne gitmeden önce rotto pizzeria'ya girip dilim pizza yiyebilirsiniz, alkolden önce veya sonra güzel gidiyor. :D


  • nice tnetennba  (16.09.15 01:02:39) 
antalyan denince ozellikle yerli halkin vazgecemedigi tatlar icin,
borekci tevfik,
adsiz koftecisi,
antalyaya ilk kez gidiyorsan tahinli piyaz ve tahinli kabak tatlisi,
Son çare (yiyen geberiyo) koftecisi
eglence icin,
aksamustu kaleicine inilir, once gizli bahcede demlenilir, sonra peoples yada o siradaki mekanlar fena değil sonra demlik, ayyas ve sonrasında kinge gidilebilir yada jolly joker kaleici disinda alternatifler. kugulu parkı, karalioglu parklarıda gezmeye gormeye deger yerler. keyfe gore aksamustu selale turu yapılabilir teknede bira cekirdek cok keyifli oluyor.
  • mehmet lutfi  (16.09.15 07:46:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.