[]

İstanbul Avrupa yakası Geçici & Kalıcı Kalacak yer Aranıyor ÇOK ACİL

merhaba birkaç gün içerisinde istanbul'da işe başlamam gerekiyor fakat hala bir evim yook çünkü gelip inceleyemedim bu süre içinde en azından ev & ev arkadaşı bulana kadar 1-2 ay ya da hiç yoktan 15 gün süreyle dahi olsa bana bir odanızı kiralayabilirseniz sevinirim. çalışacağım yer (bölge) netleştiğinde yere göre eğer sizin de bu yönde ihtiyacınız varsa sürekli ev arkadaşınız da olabilirim.

bahçelievler civarı veya çok uzak olmayan metrobüs istikameti herhangi bir yer olabilir.

27 yaşında öğretmenim. erkeğim. durum bir hayli acil bana detayları özel mesaj olarak atarsanız sevinirim.

 
mühendis bir arkadaşım istanbul'a taşınmayı düşünüyor o da ev arkadaşı istiyordu bir sorayım döneyim sana.


  • mahalle sakininin korna sesiyle imtihani  (17.09.15 11:17:32 ~ 11:17:41) 
yalniz yasayan bir arkadasim yanina ev arkadasi ariyor. nunarani mesaj atar misin.


  • emfuzi  (20.09.15 00:16:57) 
En kotu ihtimal airbnb'ye bakin.
Ya da sahibinden.com da aylik, gunluk kiralik yerler mevcut.

  • janderzel zartanyan  (24.09.15 14:28:47) 
ilan veren bir ses verse de,
evi bulduysa tepede kalmasa bu duyuru böyle?

  • titiraprap  (25.09.15 03:36:06 ~ 05:55:06) 
Mesaj atanlara ceavp verdim. Birkaç kişi yazdı mesafe olarak uzakta olsa en kötü ihtimal birini değerlendiricem. Zaten son birkaç gün kaldı mecburi netleşecek.


  • nedensizce  (25.09.15 10:16:09) 
evarkadasi.co
evarkadasi.biz
istanbul flatmate
istanbul property for sale

bunları facebookta ve google da aratırsanız çıkar birşeyler burası istanbul bulunmaz diye bişey yok hocam. öğretmenevinde kalamıyor musunuz?
  • cenkertem.afc  (27.09.15 21:57:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.